Szex

Nagy szexregénykörkép

Pikáns, provokatív, szexi és szókimondó – ez a közös azokban a könyvekben, amelyeket forró esték helyett – vagy éppen azok előkészítéséhez – ajánlunk most nektek.

Luxus nyalánkság – Te meddig mennél el?

Holly Hill jómódú barátja kérésére hagyja ott munkáját, a szakítás után azonban nehéz helyzetbe kerül. Hat hét pizsamában való fetrengés után, hogy túlléphessen szerelmi csalódásán, egy barátja tanácsára hirdetést ad fel az interneten, amelyben őt kitartó szeretőt keres. Elsöprő mennyiségű válaszlevelet kap különböző férfiaktól, akik közül a legtöbben nős emberek, de a feleségüknek már elment a kedve a szextől.

Holly számtalan férfival találkozik, mire kiválasztja a számára megfelelő partnert. Szinte napi gyakorisággal jegyzi fel különleges élményeit nemcsak a férfiakról, hanem arról is, amit megtud a házasság intézményéről és a férfiak vágyairól.

A Luxus nyalánkságban e-mail váltásairól és találkozóiról számol be, valamint mesél az öt férfiról, akiket végül kiválasztott (nem párhuzamosan!). A könyv egyszerre vicces, tanulságos, provokatív és gondolatébresztő. (Kelly Kiadó)

Szerző: Holly Hill
Ára: 2980 Ft

Meztelen igazság – erotikus regény, csak felnőtteknek!

A harmincas éveiben járó Sally nyakig ül a pácban. Munkahelyén maradi kollégái nem hagyják érvényesülni, és barátja, Will is lapátra teszi. Újdonsült szerelme, Marcus pedig csak további bonyodalmakat okoz – a jóképű srácról csak számos vad szeretkezés után derül ki, hogy még a tizennyolcat sem töltötte be.

Ráadásul Sally élvhajhász főnöke, Mr. Finnegan rájön Sally titkára, és alaposan megkéri a hallgatás árát! Sőt, a furcsa pároshoz hamarosan Ms. Penny Feather, Sally perverz főnökasszonya is csatlakozik, s később a bizarr szerelmi (egészen pontosan szexuális) sokszög további partnerekkel egészül ki.

A történet végére Sally végre megismeri saját nőiségét, lelepleződik minden szereplő valódi énje – egyszóval feltárul a meztelen igazság. (Alexandra Kiadó)

Szerző: Tabitha Flyte
Ára: 1999 Ft

 

Szex és tandíj – egy diákprostituált naplója

 

Laura vagyok, tizenkilenc éves egyetemi hallgató. Prostituált lettem, hogy tanulhassak. Az események különös láncolatában úgy történt meg egyik dolog a másik után, hogy szinte észre sem vettem, mibe sodródtam bele…”

Az álnéven író diáklány blogban mesél kettős életéről: nappal lelkiismeretes egyetemista, szülei mintagyermeke, éjszaka alkalmi prostituált, aki 100 euróért árulja a testét; így keresi meg a lakbérre, ennivalóra, jegyzetekre valót. Pedig a beiratkozáskor még azt remélte, hogy élete legszebb időszaka veszi kezdetét. Hogyan jutott idáig? Laura kíméletlen őszinteséggel ír a szüleinek kiagyalt hazugságokról, az internetes szexchatekről, a szolgálatait igénybe vevő perverzekről és lúzerekről, és persze a szexről, amely örömöt nem, de átmeneti anyagi biztonságot kínált neki.

A Szex és tandíj az utóbbi idők egyik legnagyobb botránykönyve volt Franciaországban, ahol közel félszázezer diák kényszerül alkalmi prostitúcióra. Laura D. egy közülük, akinek szerte a világban vannak sorstársai, így hazánkban is. (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Szerző: Laura D.
Ára: 2999 Ft

Kedves G-pont! Szókimondó, pikáns és felszabadító!

A Kedves G-pont! az amerikai sztárszerzőnek, a számos New York Times-bestseller írójának, Zane-nek a gyűjteménye fiatal és idős, férfi és női, szegény és gazdag, heteró és meleg, szűz és tapasztalt, szexfüggő és visszafogott olvasóinak leveleiből. Zane őszinte és humoros stílusban válaszolja meg a hancúrozással kapcsolatos összes kérdésedet – azokat is, amelyeket még fel sem tettél. Bátorító, provokatív és néha megbotránkoztató válaszaiból mindenki tanulhat, legyen szó akár az orális szexről, a párkapcsolat kommunikációs problémáiról, az önkielégítésről vagy a méretről.

A könyvben valódi férfiak és valódi nők valódi leveleit olvashatod el, amelyekkel az évek során Zane-hez fordultak – legyen szó akár a lelkész feleségéről, aki fél, hogy elítélik perverz szexfüggősége miatt, a szűz lányról, a szomszéd meleg férfiról, az önbizalom-hiányos nőről, a fékezhetetlen libidójú asszonyról vagy az extrém és bizarr szex kedvelőiről. (Kelly Kiadó)

Szerző: Zane
Ára: 2980 Ft

Elcserélt feleségek – erotikus regény

Neked vajon eszedbe jutott már a párcsere gondolata? Markot és Anne-t azóta foglalkoztatja ez a kérdés, amióta első alkalommal megosztották egymással szexuális fantáziáikat. Mindenre elszántak, kíváncsiak, és erős kapcsolatban élnek. Nem hiányzik semmi más, csupán egy pár, akikkel cserélhetnének.

Azonban ez az aprócska akadály is elhárul előlük, amikor új házba költöznek, Johnny és Lisa szomszédjába. Újdonsült ismerőseik szexisek és izgatóak, ugyanakkor aktív párcserélők, akik épp a szezon legnagyobb cserepartiját szervezik.

Mark és Anne megteszik első, bátortalan lépéseiket a párcsere útján, s csaknem azonnal egy csodás világba ragadják el őket az új tapasztalatok. Nem marad más hátra, el kell dönteniük, mennyit bír ki a kapcsolatuk. (Alexandra Kiadó)

Szerző: Amber Leigh
Ára: 1999 Ft

 

Catherine M. szexuális élete

Az ismert francia művészettörténész, Catherine Millet saját szexuális életét meséli el, méghozzá zavarba ejtő nyíltsággal és egyértelműséggel. A Catherine M . szexuális élete minden idők egyik legmerészebb és legmegdöbbentőbb könyve, az erotikus irodalom unikális darabja.

Ha Freud olvasta volna C. M. könyvét, egész koncepcióját sutba dobta volna a női szexualitásról. Catherine M.-nek számtalan alkalmi partnere mellett vannak állandó társai (akikkel csoportos szexet és mindenféle egyebet is űz), azonban a nagybetűs Szerelem mint olyan soha fel sem merül lehetőségként kapcsolataiban. Szeret a férfiaknak örömet szerezni, és szeret maga is örömet kapni tőlük. Ennek különféle módjait számtalan történetben örökíti meg, miközben mindent a nevén nevez. Szexuális fantáziálásairól, maszturbációi során szerzett részletes és alapos megfigyeléseiről is beszámol. És ezenközben nem közönséges, sokkal inkább tárgyilagos. Catherine M. szexuális életéből tanulni is lehet. Nem szexuális fogásokat, hanem a partnerhez, a másik emberhez való elfogulatlan és – bármily szokatlan is egy erotikus munkával kapcsolatban ezt kiemelni, de – tiszteletteljes viszonyulást. Akiben a gyöpös előítéleteknél és a fülledt tabuknál nagyobb a kíváncsiság a lehető és létező emberi dolgok iránt, az nagy élvezettel fogja olvasni ezt a könyvet. (Ulpius-ház Könyvkiadó)

Szerző: Catherine Millet
Ára: 2999 Ft

Könyv.lap.hu »
E-könyv.lap.hu »
Erotika.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top