Szex

Pasibőrben – Kipróbálnád?

Nőnek lenni jó, ezer különböző okból. Mi mégis eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne egy napra a másik nem bőrébe bújni. Ugye te is kipróbálnád?

9:00 Ébredés. Reggeli az ágyban, persze csak ha van egy nőnemű egyed (anyuka, aktuális barátnő, házvezetőnő), aki kiszolgáljon. Ennek hiányában sajnos ma sem reggelizel otthon. De sebaj, jön a mentő ötlet, majd munkába menet bekapsz néhány hamburgert és egy adag sült krumplit a közeli gyorsétteremben. A diétát persze csak hallomásból ismered, hiszen nem kell aggódnod az alakod miatt.

 

9:10 „A testem tökéletes – jelented ki elégedetten a tükör előtt ácsorogva. – Az meg mintha nőtt volna az éjjel. Ez a nap is jól kezdődik.” (Így hangzik a férfiak hamisítatlan pozitív gondolkodása, amit ideje lenne végre eltanulnunk tőlük.) Miután azt is megállapítod, hogy a bőröd színe egyenletesen barna, hiszen egész nyáron póló nélkül rohangáltál a 40 fokban, meg hogy egész jól áll az a néhány ősz hajszál, mert férfiasabbá teszi az arcod, elkezdesz készülődni.

9:15 Az egész csupán öt percet vesz igénybe, mivel fésülködés és smink nélkül is bátran emberek közé mersz menni. Az öltözködés se nagy ördöngösség, hiszen eleve nincs nagy választék, meg hát úgyis minden jól áll. A kiszemelt naciban kicsit nagyobbnak tűnik a feneked? Na és aztán. Legalább lesz mit nézniük a kolléganőidnek – gondolod magadban csalafinta mosollyal. Eszedbe jut, hogy esetleg megborotválkozz – persze szigorúan csak nyaktól felfelé –, de hamar elveted az ötletet, hiszen borostásan is édes vagy, valahogy hanyagul vonzó. Helyette gyorsan kicserélsz egy villanykörtét, mely pont most mondta be az unalmast. A barkácsolás, javítás mindig gyorsan megy, hiszen a véredben van.

9:30 Indulás a munkába. A vezetés ma igazán szórakoztató, szinte az utak királyának érzed magad. Élvezettel üvöltöd le az előtted totyogó mazsolákat, fütyülsz a járdán billegő fiatal lányoknak, a piros lámpánál pedig még egy gyorsulás is belefér. Meglepetésedre ma még a tolatva parkolás is gyerekjátéknak tűnik.

 

10:00 A munkahelyeden egyből észreveszed, hogy milyen kedvesek a kolléganőid. Eddig ez nem volt divat. Minden apró figyelmességedet hálával fogadják, te pedig szívesen flörtölsz velük, úgy mégiscsak jobban telik a munka. A férfiak nagyon barátságosak, és készségesen mesélnek legújabb szaftos hódításukról – persze szigorúan csak akkor, ha nincsenek hölgyek a közelben. Elhangzik egy-két újhullámos szőke nős vicc is, melyen te is jóízűen hahotázol, hisz nincs félnivalód, a szőke férfiakról szóló viccet még nem találták fel. A főnök is igazán készséges veled, meghallgatja ötleteidet, sőt mi több, lát benne fantáziát. Meglepő, de beszélgetés közben végre nem a melleidet nézi.

18:00 Hazafelé menet beugrasz egy bámulatosan gyors vásárlásra. Csak a legszükségesebb dolgokat kapkodod össze: kenyér, felvágott, sör, chips meg valami csoki. A csillogó-villogó kirakatokat meg a kozmetikai osztályt persze messziről elkerülöd, így végül a fizetendő összeg mesébe illően alacsony lesz.

18:30 Újra otthon. A fárasztó munka után átadhatod magad a pihenés örömeinek. Nincs más dolgod, hisz főzni nem szoktál, takarítani is csak néhány hetente, mintegy kampányszerűen, mondván, így időt és energiát spórolsz meg. Fő a környezetbarát hozzáállás! Persze egy agglegénynek elnézik az ilyesmit, sőt azt sem kérdőjelezi meg senki, hogy miért „szingli” még 40 évesen… Tévé, foci, sör. Bár ez volt betervezve estére, engedve a haverok unszolásának, elmész velük szórakozni. Természetesen most is pillanatok alatt elkészülsz, nem csinálsz nagy ügyet a dologból. Még taxira sem kell költened, hisz a pasik nem tűnnek védtelennek a sötét utcán, valamint magas sarkú hiányában simán belefér néhány sarok gyaloglás.

22:00 A baráti társaságban végre kiengedheted a gőzt. Bármilyen „szégyenletes viselkedés” megengedett, nem leszel kevesebb tőle, maximum egy jót röhögnek rajtad a haverok. Senki sem számolja, hányadik sört iszod, vagy hogy mennyit dohányzol. Táncolhatsz bátran, ha úgy tartja kedved, a cipő nem töri véresre a lábad, nem fut fel a szem a harisnyádon, és ráadásul izzadtan is dögösen nézel ki. A mosdóban kellemesen meglepődsz, hogy még csak sorba sem kell állni. Váratlanul ér azonban, amikor pisilés közben éppen a főnököd áll melléd, mosolyog és köszön. De hát a pasiknál ez már csak természetes. Az este folyamán senki sem néz rád rossz szemmel, ha tök részegre iszod magad. Ha pedig már megint egy másik lánnyal mész haza, akkor sem kell féltened a jó híred. Hisz ez nem szégyen, sokkal inkább dicsőség, amit hétfő reggel teljes átéléssel mesélhetsz a férfi kollégáidnak.

Megérné pasibőrbe bújni, ha csak egy rövid időre is? Ti mondtátok!

• „Bár manapság már szinte mindent csinálhatnak a nők is, egyenlőség ide vagy oda, valószínűleg többre vihetném férfiként. Könnyebben tudnék érvényesülni az üzleti életben” (Laura, 25).

• „Van néhány dolog, amiért mindenképpen megérné férfinak születni. Könnyebben lefogynék, és nem kellene aggódnom a narancsbőr miatt. Az se lenne rossz, ha kihagyhatnám a menstruáció kellemetlenségeit. Persze az anyaságért cserébe ez nem nagy áldozat” (Orsi, 35).

• „Ha egy napra pasi lehetnék, elmondanám az összes barátomnak, hogyan kell bánni a nőkkel, és hogy mire is vágyunk mi valójában” (Zsuzsa, 24).

 

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Szeretkezés.lap.hu »
Párkapcsolat.lap.hu »
Szerelem.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top