Szex

10+1 tipp a garantált orgazmusért

Az orgazmus a világon a legegyszerűbb és a legösszetettebb dolog. Nem elég hozzá a rutin, a tapasztalat meg egy jó szerető, a megfelelő lelkiállapot is nélkülözhetetlen. Praktikákból pedig sohasem elég.

1. Majdnem olyan, mint a biciklizés

Úgy tartják, hogy aki egyszer megtanult biciklizni, soha nem fogja elfelejteni. Az orgazmussal majdnem ugyanez a helyzet. De csak majdnem, mert aki rájött az orgazmus minden csínjára-bínjára, szinte mindent tud, de ez nem jelenti azt, hogy minden körülmények között képes az orgazmusra. Természetes, hogy hosszú kihagyás után vagy új partnerrel a szeretkezést és az orgazmust újra kell tanulni. Tartós párkapcsolatban ugyancsak érdemes tiszta lappal indulni, és a jól bevált fogásokat újabb felfedezésekkel gyarapítani. Mi baj származhatna egy kis kísérletezésből?

2. Lelki harmónia? Egy fenét!

A női orgazmushoz nélkülözhetetlen a lélek felkészültsége. Általában ehhez hosszú előjátékot és sok-sok simogatást javasol a szakirodalom. Simogatásból és kényeztetésből persze sohasem lehet elég, de a lelki felkészültség alappillére, hogyha a nő elhiszi, képes az orgazmusra, az eget rengető orgazmusra. Másrészt minden nőben él férfias energia, és képes a “férfias orgazmusra”, amikor a szeretkezés nem gyengéd egyesülés, hanem vad harc. Próbáld csak ki te is!

10 +1 tipp a garantált orgazmusért

 

3. Ismerd önmagadat!

Hiába a legtapasztaltabb szerető, mivel minden nő más, ezért a saját orgazmusáért maga a felelős. Saját testünk megismerésének legjobb módja az önkielégítés. Habár mindenről nyíltan lehet beszélni, a női önkielégítés még mindig a “féltabuk” közé tartozik. Ne legyél se prűd, se bolond. Ismerd meg a saját tested, és ha már megismerted, akkor a szeretkezés során pontosan tudni fogod, hogy mi juttat téged a csúcsra.

 

4. Létezik a hüvelyi orgazmus?

Létezik, de a csikló izgatása nélkül nem képes kielégülni. Ez nem baj! Ez nem szégyen! Csak tudd, hogy te hogyan működsz. A csikló izgatására több módszer létezik, választhatsz olyan pózt, ahol erőteljes a csikló “súrlódása”, te magad is odanyúlhatsz, és bízhatod a pasidra is. A csikló izgatása azonban nem olyan, hogy dörzsölgetjük-dörzsölgetjük, aztán előbb-utóbb előbújik a szellem a palackból. Fontos a mozdulat, a mozdulatok erőssége is…

Némelyik pasi nem találja el elsőre, te hogyan szereted. Mutasd meg neki! Tanítsd meg neki! A pasik szeretik megtanulni a nőket. Életük egyik legnagyobb sikere, ha jó szeretők. Te viszont ne mondj le a hüvelyi orgazmusról. Ha nem sikerült először, másodszor vagy harmadszor, próbálkozz olykor-olykor, hátha rákapsz az ízére.

5. Dolgozhat még egy kicsit érted!

A tökéletes szeretkezés, amikor a férfi és a nő egyszerre elégül ki. Igen, van ilyen, de az is előfordul, hogy akármennyire is próbálja tartani magát a pasid, beelőz. Nehogy ilyenkor megsértődj, vagy netalántán hisztizni kezdj. A legtöbb pasi tovább “dolgozik” érted, de akár te is átveheted az irányítást. Ha túl lankadt a helyzet, akkor még mindig ott az orális szex, ott van a pasid keze, nyelve, fantáziája… lelkesítsd tovább!

6. Ne pornó alapján akarj jó nő lenni!

A pornóból nem lehet orgazmust tanulni. A pornó nem a nőről vagy a női orgazmusról szól, ezt sohase felejtsd el. Kellemes vizuális bevezető lehet egy szeretkezéshez, elleshetsz néhány fogást, adhat néhány ötletet, amely beindítja a fantáziád, de nem tanít meg igazán élvezni a szexet.

7. Az orgazmus maga

10 +1 tipp a garantált orgazmusértAz orgazmus ne legyen cél, amit ha letudtunk, kipipáltunk, akkor minden rendben. Az orgazmus hab a tortán, az élet sava-borsa, és még lehetne folytatni. Érdemes minden pillanatát élvezni, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy vágyjuk, szeressük és imádjuk. Az orgazmus nyújtását és teljes kiélvezését is meg kell tanulni.

8. Hol lakik az orgazmus?

Az orgazmus, mint annyi minden, az agyban születik testi ingerek hatására. Az intimtorna nemcsak a nőiesség karbantartásának egyik eszköze, hanem élvezetesebbé teszi a szexet is. Mind a nő, mind a pasi számára. Változatos és élvezetes ingereket jelent, ha a nő gát- és hüvelyizmainak tónusa feszes, és képes azokat akaratlagosan mozgatni.

9. Lazítsd el magad!

Görcsös akarással nem fog menni se a szex, se az orgazmus. Ráadásul ezt némi megfelelni vágyással fűszerezni maga a teljes csőd. A biztonságos védekezést is érdemes időben kitalálni, mert ha az jár az eszedben, hogy “nehogy terhes legyek”, vagy éppen a “jaj, de jó lenne teherbe esni” gondolat tesz feszültté, akkor nem sok esélyed van a minden porcikádat átjáró kéjre.

 

10. Vegyél levegőt!

Az orgazmus előtt a test megfeszül, és a levegővétel ritkábbá válik. Az orgazmust nyújthatod és még jobbá teheted, ha nem felejtesz el levegőt venni. Sokkal frenetikusabb orgazmust élhetsz át, ha a szabályos levegővétellel nyújtod az orgazmus bevezetőjét. Bár a közelgő orgazmus sokszor sürgető és “azonnal akarom” érzést kelt, élvezetesebb, ha a gyors levegővételek helyett inkább a mély levegővételekre és mozdulatokra térsz át.

+1: Ne színlelj!

Soha, semmilyen körülmények között ne színlelj orgazmust. Egyrészt vétek kihagyni a világ legjobb dolgát, másrészt se a szeretődet, se önmagadat ne ringasd abba a hitben, hogy minden rendben van. Nem életbe vágóan fontos minden szeretkezés alkalmával kielégülni, de félúton feladni és eljátszani a legnagyobb bolondság, amit nő elkövethet.

Orgazmus.lap.hu »
Csábítás.lap.hu »
Petting.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top