Szex

Mézeshetek után mézes hétköznapok

Véget értek a mézeshetek? Ne aggódj, emiatt még nem kell búcsút mondani a romantikának. Éljétek úgy a hétköznapokat is, mintha még mindig nászúton lennétek!

Amíg nászúton vagyunk, nem hallgatunk híreket, és nem foglalkozunk a munkával, hazatérve azonban a hétköznapok gondjai újra beférkőznek a fejünkbe, és a romantikát kitúrják onnan. Persze csak ha hagyjuk…

Összegyűjtöttünk néhány tippet a szerelmes hétköznapokért. A szerelem és a vágy marad, a gond garantáltan elszáll!

Öt tipp a szerelmes hétköznapokért. A befejezést rátok bízzuk…

Mondhat akárki akármit, az intimitás nagyon fontos része a házaséletnek. Amikor test a testtel együtt van, amikor érzed párod minden rezdülését, az jobban összekovácsol, mint bármi más. Ahhoz azonban, hogy teljesen önfeledten élvezd ezeket a pillanatokat, minden gondról el kell feledkezned.

• Meleg nyári estéken is nagyon jóleshet egy forró fürdő. Természetesen együtt, és jó sok habbal… Mielőtt a párod hazaér, gyújts mécseseket a lakásban, melyek a fürdőszobához vezetnek. Az első mécses alá írd ezt az üzenetet: „Én már a kádban vagyok, és csak rád várok!”

Mézeshetek után mézes hétköznapok

• Elég a nászút emlékeit felidézni, és garantáltan izzani fog a levegő. Írj a munkaidő vége felé egy üzenetet a párodnak a legizgalmasabb közös pillanatról, és tedd hozzá, hogy este egy kis eper és pezsgő társaságában szívesen felidéznéd azt a pillanatot… Biztos rohanni fog haza hozzád!

• Már nagyon várod, hogy hazaérjen a férjed, hogy már az ajtóban szenvedélyesen megcsókolhasd, és… Ne csak vágyakozz, tedd meg! Szorítsd a falhoz, és kezdd el vetkőztetni…

• Főztél már vacsorát csupán egy falatnyi kötényben? Hidd el, ezen az estén akármit készítesz, nem lesz rá panasz.

• Nem kell mindig drága fehérnemű, sőt ma estére hanyagold a hálóingedet vagy a pizsamádat is. Csak bújj a takaró alá meztelenül, és meglátod, hogy egy ilyen egyszerű trükk is milyen hatásos tud lenni!


Öt tipp, hogy a problémák ne legyenek veletek az intim pillanatokban

• A napi gondokkal egyikőtök se lépje át a hálószoba küszöbét. Problémák minden kapcsolatban vannak, és azokat meg is kell beszélni, de nem az ágyban. A háló szerelmi fészek legyen, és ne a gondok bugyra.

• Néha elég egy izgalmas, szerelmes együttlét, és a probléma már el is szállt. Idegeskedés vagy mérgelődés helyett inkább bújjatok össze. Hidd el, utána mindent könnyebb lesz megoldani. Szeretkezés közben olyan hormonok szabadulnak fel, amelyek örömmel és elégedettséggel töltenek el.

Mézeshetek után mézes hétköznapok

• Rosszkedvű és ideges vagy, de magad sem tudod, hogy miért? Ha te is érzed, hogy a probléma nem olyan komoly, akkor inkább a barátnőddel beszéld meg – nem kell minden apró-cseprő gonddal a férjünket traktálni. Így mire ő hazaér, már nem lesz mit megvitatni, és elég csak egymással foglalkoznotok. Egy mosolygós feleséghez mindig jó hazajönni!

• Mérlegelj: valóban olyan fontos az a dolog, hogy érdemes rajta rágódni? Van olyan probléma, amelyet nem tudsz megoldani, vagy egyszerűen csak most nem tudod. Ezt fogadd el. Az embernek túl sok mindennel kell foglalkoznia, így muszáj szelektálni.

• Ne legyen tévé a hálószobában. Egy jó filmre ugyanis könnyen rá lehet kenni, hogy miért nincs ma kedved együtt lenni. És akkor a focimeccsről még nem is beszéltünk… Melyik nő szeretné azt hallani: „Jaj, ne most, szívem, majd ha vége a meccsnek.”

Ne azt várd a házasságodtól, hogy olyan legyen, mint a nászút, hanem hidd el, hogy még jobb lesz! Sok „munkátok” lesz benne, de megéri. A legfontosabb, hogy beszélgessetek és nevessetek sokat. Szerezzetek minél több közös élményt, ami elválaszthatatlanná tesz majd titeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top