Szex

Hihetetlen! Valentin-napi ölelésrekord született

Egy 51 éves amerikai férfi felállította az ölelések világrekordját: 7777 embert ölelt meg 24 óra alatt.

Jeff Ondash, aki jelmezbe bújva, mint Teddy McHuggin ölelgette az embereket, szombaton, Las Vegasban a Paris Las Vegas hotel-kaszinó épülete előtt döntötte meg a rekordot. Világrekordjával egy, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésével foglalkozó jótékonysági szervezet számára gyűjtött támogatást, mivel édesapja és bátyja is szívproblémák miatt hunyt el fiatalon (honlapja: http://hugteddyforcharity.com/) .

„Amikor az ember megölel valakit, mosolyogva válnak el egymástól.” – mondta Ondash – „Azt mondják, naponta egy alma távol tartja az orvost. Nos, naponta egy ölelés – jó móka.”

Az álnévvel a férfi lánya állt elő, aki egy kézi számlálóval számolta édesapja öleléseit. A rekord megdöntéséhez óránként 208 ölelésre volt szükség, ami percenként 3 és fél ölelést jelentett. Az előző rekorder, aki tavaly osztott ki 5000 ölelést 24 óra alatt Siobhan O’Connor volt, Dublinban.

Ondash, azaz McHuggin most a leghosszabb ölelés rekordjának (jelenleg 24 óra és 1 perc) megdöntésére készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top