Szex

Pasiszótár: “Te jobbat érdemelnél!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 20. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Te jobbat érdemelnél!”

A fordítás:
Áááááá! Tényleg, csajok, vágjátok már pofán az összes férfit, aki ezzel a szakadék, ócska, hazug, álszent, gerinctelen, gyáva, piti dumával próbál kihátrálni a kapcsolatotokból! Megháláljuk, mi, a férfiak maradék 98%-a, akik soha nem engedjük meg magunknak, hogy ilyen szemét kihulljon a szánkból.

Pasiszótár: „Te jobbat érdemelnél!”

Ha pedig, amúgy helyesen, nem vagytok a testi fenyítés elkötelezett hívei, legalább kérdezzétek meg a lúzert, hogy mire gondol. Miért tartja magát annyira rossznak? Meséljen… És ha erre elmondja, hogy azért érdemelnél jobbat, mert rendszeresen prostikhoz jár, folyton lefekszik a nővéreddel, és elég egyértelmű, hogy ő a felelős azért, hogy az egész család Chlamydiát kapott karácsonyra, akkor legalább válaszolhatod, hogy „hát igen, azt hiszem, ennél jobbra vágyom!”. Ha viszont szánalmas nyavalygás lesz a válasz, hogy „ő még nem elég érett”, meg „még kalandozni akar”, meg „tudja, hogy vele nagyon nehéz együtt élni”, akkor kérd meg, hogy inkább szedje össze magát, és viselkedjen (beszéljen) úgy, mint egy férfi, mert pont ez a kisstílű mondat az, aminél biztosan jobbat érdemelnél.

A Pasiszótár eddigi példamondatai:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top