Szex

Pasiszótár: “Te olyan jó ember vagy!”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 12. példamondata! És a megfejtés...

A pasi:
„Te olyan jó ember vagy!”

A fordítás:
Pasiszótár: „Te olyan jó ember vagy!”Nagyon fontos kérdés, hogy mikor hangzott el ez a mondat. Nászéjszakán? Egy megbocsátott félrelépés után? Aranylakodalom közepén? Vagy a kapcsolat elején? A levélből kiderül, hogy D), tehát a kapcsolat elején, és ez persze baj.

„Nem vagyok egy naiva, de azért ezt megkérdezném tőletek: mit jelent egy férfi szájából az a mondat, hogy »te annyira jó ember vagy!«? Mindez azután hangzott el, hogy kiderült, terhes az exe. Ciki, nem?! Persze egy hete nem tudok róla semmit. Vége lett, mielőtt elkezdődött volna!”

Anélkül, hogy elidőznénk a hátborzongató „terhes az exe” fordulatnál, valljuk be: a jóemberezést, így, szimplán senki nem szeretné egy kapcsolat elején. Egyrészt: hamis (honnan tudod, Öcsi?), másrészt egy első (második, harmadik…) találkozás után MINDEN RANDIÁLLAT SZEXI DÖG AKAR LENNI. Meg persze intelligens, blabla – de ez már csak később jön, ráadásul az intelligencia: szexi. 🙂
Szóval egy natúr jóemberezés a férfitól a nő nőiességét vonja vissza. Okai lehetnek: bűnbánat, menekvés, szánalom stb. Vagyis semmi szívderítő. Óvakodjatok a jóemberezőktől.

(Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban!)

 

 A Pasiszótár eddigi példamondatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top