Szex

Napi 43 perc elég a férfiaknak

De pontosan mire is? Evésre? Szexre? Zenehallgatásra? Te mire tippelsz?
Napi 43 perc elég a férfiaknak
A legdurvább vágyölő

A Kodak Lens Vision Center felmérése szerint a férfiak napi negyvenhárom percet töltenek “nőbámulással”. Ez nem tűnik vérlázítóan soknak, hiszen a tárgy megfigyelése közben simán lehet más tevékenységeket is végezni, és arra tippelnénk, hogy nem kevés az olyan hapsi, aki szinte egész nap nyitva tartja a szemét és minden valamirevaló nőt levetkőztet a szemével. Mindenesetre egy óra simán belefér.

Napi 43 perc elég a férfiaknakA felmérésben 3000 embert vizsgáltak Angliában, és gondosan elemezték az ellenkező nemre vonatkozó szemaktivitásukat. Az eredmény szerint a férfiak átlagosan napi tíz nőt néznek meg, (Lehet, hogy kisebb azon a területen a népsűrűség.) és ezzel negyvenhárom perc megy el a drága idejükből. Érdekes módon így egy nőre 4,3 perc jut, ami azt feltételezi, hogy nem feltétlenül csak az utcán elsétáló nőkkel fekszenek le gyorsan agyban, hanem a kollégáikkal, közértes nőkkel, recepciósokkal, bárkivel, akivel közben beszélgetnek is. A leggyakrabban a közértekben figyelték meg nőtársaikat. Nyilván könnyebb egy nő fenekét alaposan megtekinteni, ha épp a tejespult felett hajolgat és észre sem veszi a napi “nézésszükségletét” kielégítő hímembert.

A nők csupán hat férfit néznek meg egy átlagos napon és ez csak 20 percüket veszi igénybe. Az angol férfiak megjelenését tekintve ez igen soknak számít, hiszen még itthon is kivételes eset, hogy az ember lánya egy nap 6, azaz hat szemrevaló férfiembert kiszúrjon.

Különbség még, hogy a férfiak a nőknek a testét nézik meg, a nők pedig a férfiaknak a szemét. Ez mondjuk nem csoda, hiszen kevés férfi jár tapadós, mélyen dekoltált ruhában, azaz a férfiak testét nem lehet megnézni, hiszen takargatják.

Szerencsére így elmondhatjuk magunkról, hogy mi vagyunk az okosabbik nem, bennünket nem lehet holmi vizuális ingerekkel megvezetni, úgyhogy elfogadjuk az eredményt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top