Szex

Vigyázat, a harmadik év kritikus!

Egy átlagos kapcsolatban a feltételezett hét év helyett az a "bizonyos hetedik év" már a harmadik év után eljön.
Vigyázat, a harmadik év kritikus!
Találj magadnak párt most, hogy megcáfoljátok a harmadik évre vonatkozó állítást! Kattints!

Egy friss felmérés eredményei szerint a hét év utáni válság most már három év után lesújt. Ennyi idő múlva kezdik a párok természetesnek venni egymás jelenlétét. A fő szenvedélygyilkosok között megtalálható az elhízás, a levágott körmök fürdőszobában felejtése, valamint a horkolás, idézi a Reuters a Warner Brothers kutatásának eredményeit.

Vigyázat, a harmadik év kritikus! A felmérésben 2000 brit felnőtt vett részt, akik komoly kapcsolatban voltak, amely már meghaladta a 36 hónapos időtartamot, amikor elvileg a stressz a legnagyobb, és a felek egyre inkább kezdenek arra hajlani, hogy  több időt akarjanak egyedül tölteni, részben azért, hogy ne unják meg egymást teljesen, részben azért, mert a párjukon kívül más is elkezdi őket érdekelni.

A kutatás legfontosabb eredménye az, hogy az emberek 67 százaléka úgy találta, hogy az apró hibák, amelyek a kapcsolat kezdetén még csak nagyon kis mértékben irritálták, harminchat hónap után felettébb idegesítővé válnak. A rövidebb ideje fennálló kapcsolatban élőknek több mint a fele arról számolt be, hogy több mint háromszor szeretkeznek hetente, ezzel szemben a három évnél hosszabb kapcsolatban élők között csak 16 százalékuknál volt ez így. A riport azt is említi, hogy a friss szerelmesek hetente háromszor bókolnak egymásnak, míg három év után a bókok mennyisége heti egyre csökken. Akik pedig több mint 5 éve vannak együtt, azok már egyáltalán nem bókolnak egymásnak.

A top 10 romantikagyilkos:
1. Hízás
2. Pénzügyek
3. Túl sok munka
4. Higiéniai problémák
5. Anyós/após  
6. Romantika és szex hiánya  
7. Horkolás  
8. Túl sok alkohol
9. Rossz öltözködés
10. Vállalhatatlan fürdőszobai viselkedés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top