Szex

3 félelem, ami miatt magányosak vagyunk

Mert hiába harsogjuk, nem a pasik tehetnek arról, ha magányosak vagyunk. Csak magunkat okolhatjuk. De akkor mi a baj velünk?
3 félelem, ami miatt magányosak vagyunk
11 hiba, amit minden kapcsolatban elkövetünk

Attól félünk, hogy örökre szinglik maradunk
Akár bevalljuk, akár nem, ha szinglik vagyunk és van néhány olyan kapcsolat a hátunk mögött, ami nem sikerült túl jól, a tudatalattinkban megjelenhet az a félelem, hogy soha, de soha nem fogjuk megtalálni a megfelelő partnert. Ez különösen akkor igaz, ha még akkor sincs párunk, amikor rég gyereket szeretnénk. A férfiak érzékelik, ha olyan nővel van dolguk, aki fél az egyedülléttől. A ki nem mondott elvárások olyan nyomást gyakorolnak rá, hogy inkább megfutamodik. Mi is ezt tennénk a helyében, nem?

3 félelem, ami miatt magányosak vagyunkFélünk tőle, hogy elveszítjük a pasit
Amikor először elkezdünk randizni egy pasival, akkor többnyire mindketten őszintén odavagyunk a másikért és a lehető legkedvesebben és legfigyelmesebben viselkedünk. Ha a kapcsolat későbbi szakaszában is kényszert érzünk arra, hogy a másikat folyamatosan szórakoztassuk, és soha ne mondjunk ellen neki semmiben, akkor nagy a baj. Ha mindig tojáshéjon járkálunk, óvatosan nyávogunk, és úgy keltünk lelkiismeret-furdalást, hogy az elesettségünket hangsúlyozzuk, akkor a pasi azt fogja látni, hogy egy gyáva nővel van és csalódott lesz, hiszen ő nem ebbe a nőbe szeretett bele.

Attól tartunk ő is olyan lesz, mint az exünk
Ezt nem nehéz megmagyarázni. Ha épp egy rossz kapcsolatból szabadulunk ki, akkor természetesen megfordul a fejünkben, hogy mi lesz, ha a következő is ilyen lesz. Ezért nem árt várni egy kicsit, mielőtt összejönnénk valakivel, hiszen az érzelmeknek ki kell ürülniük. Csak olyankor látjuk az új pasit olyannak, amilyen, ha a régi már nem zavar bele a képbe. Könnyen lehet, hogy az új férfi nem is érdemli meg a bizalmatlankodást és a megelőlegezett paranoiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top