Szex

IPhone-applikáció a női orgazmusért

Egy vadonatúj fejlesztés az úgynevezett Kegel-gyakorlatok rendszeres elvégzésre figyelmeztet és tanít meg. De mire is jó ez a bizonyos feladatsor, és miért fontos, hogy minden nő csinálja?

Iphone applikáció a női orgazmusért A Kegel-gyakorlatok, olyan medencefenék-gyakorlatok, amelyektől a női orgazmus erősebb lehet, és emellett a hólyagot is jó kondiban tartják, így megelőzik a vizelet-visszatartási problémákat. A gyakorlatok nemcsak a nők számára hasznosak, a férfiak is profitálhatnak belőlük, hiszen erősebb erekcióhoz vezethetnek és hosszabb aktushoz.


Mindent vagy semmit a hüvelyi orgazmusról
Iphone applikáció a női orgazmusért

Az  alkalmazásban Emily Morse lépésről lépésre elmagyarázza, hogy hogyan kell a gyakorlatokat elvégezni. Az első szinten az ismétlések lassúak és nem kell annyit végrehajtani (4 másodperc feszítés, négy másodperc lazítás), de ahogy a gyakorlatsorokkal haladunk, és egyre gyakrabban hajtjuk végre őket, egyre nehezebbek lesznek, és ezáltal persze egyre közelebb kerülhetünk az erősebb orgazmusokhoz. A Kegel Camp nevű alkalmazás emellett hang, kép vagy szöveges értesítéseket is ad, ha esetleg elfelejtenénk a létfontosságú gyakorlatokat.

Arnold Kegel és a női izomcsoport

A Kegel-gyakorlatok Arnold Kegel nevéhez fűződnek, aki 1952-ben az elsők között publikált a női izomcsoport jelentőségéről a női szexuális működés kapcsán. Ez az alhasi izomcsoport felelős a hüvely és húgycső körüli, méh és gátkörnyéki szervek felfüggesztéséért, feszességéért, valamint ez az izomzat szerepet játszik az alhasi szervek optimális működésében. Ha ezek az izmok gyengék, vagy tudatosan nem képes a nő megfeszíteni és elernyeszteni őket, különböző szexuális, vizelési, szülési stb. nehézségeket tapasztalhatóak. Kegel az női izomcsoport megerősítésére fejlesztett ki egy speciális feladatsort.

.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top