Szex

Üzletasszonyból lett hivatásos domina

Karen Bridle és James Matter egy átlagos, középosztálybeli brit pár. Legalábbis látszólag, mert közben abból élnek, hogy webkamera előtt szeretkeznek. Meg azért saját örömükre is.

A korábban üzletasszonyként dolgozó 30 éves nő és tanult szakmáját tekintve informatikus párja az internetes szexkamerák kedvelőinek körében igazi sztárpár. Éjszakánként ugyanis a saját lakásukban kialakított stúdiójukban kukkolni vágyó online fizetővendégek ezreinek szeme láttára és kívánságai szerint műsort adnak: a szóló sztriptíztől kezdve az élő egyenesben lebonyolított szadomazo szexig gyakorlatilag mindent vállalnak.

Üzletasszonyból lett hivatásos domina
Üzletasszonyból lett hivatásos domina

Némi extra pénzért akár otthonukban is fogadják a kuncsaftokat egy kiadós korbácsolásra. Az üzlet mostanra annyira beindult, hogy mindketten otthagyták a munkájukat, és vígan megélnek a kamera előtti akciózásból.

Üzletasszonyból lett hivatásos domina
Üzletasszonyból lett hivatásos domina

Karen és James határozottan állítják: azért „műszakon kívül” is előszeretettel áldoznak a testi örömöknek, olykor kettesben, alkalmanként más párokkal közösen. Így viszont naponta minimum nyolc órán át szexelnek – hol hivatástudatból, hol meg csak úgy.

 

 

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top