Szex

Alkalmi kapcsolat? Ismerőssel soha!

Volt már egyéjszakás kalandod? Soha nem próbáltad, de megvan a véleményed róla? A <a href="https://nlc.hu/szexteszt2011"> Nők Lapja Café Egyéjszakás Szextesztjében</a> még a héten te is elmondhatod!

A szexuális kielégülés olyan elemi szükséglet, ami nemcsak egy párkapcsolat vagy házasság keretei között csillapítható. Aki bírja a lazább műfaj törvényszerű mellékhatásait, annak az alkalmi együttlét is megoldás lehet. Az egyéjszakás szex azonban milliószor összetettebb jelenség, mint gondolhatnánk, hiszen minden ember számára más a motiváció, más az átélés és más a tapasztalás. A Nők Lapja Cafe jövő hétig tartó Egyéjszakás Szextesztjének részeredményei is ezt bizonyítják, olvass el pár tanulságos választ, ami olvasóinktól érkezett a teszt kérdéseire:

Egyrészt vannak, akik nehezen vagy egyáltalán nem tudnak belelazulni az ismeretlen érintésbe, bizalmatlanul mennek bele a szexbe: „Óriási felelősség, soha nem lehet megbízni a másikban.” Más meg fogja a fejét, és azt kívánja: „Bárcsak soha nem történt volna meg.”

Gyanítjuk, hasonlóan érezhettek azok, akik tömören csak ennyit írtak: „Nem éri meg, jobb kihagyni.” Persze ebben a kérdésben sem lehet feketén-fehéren nyilatkozni, egy hozzászóló például nagyon jól tette, hogy két évtizede igent mondott az alkalmi szexre: „Szerencsére utána megkeresett, egy éjszakából is lehet húsz év.” 

Az eddig beérkezett válaszok azt is kiválóan tükrözi, hogy sokan vannak, akik a műfaj rutinos művelői, tanácsaik a hozzáértést sejtetik: „Ha érzelmileg labilis vagy, ne menj bele!”, de sokan arra is felhívják a figyelmet, hogy „érzelmeket tilos belevinni”, és hiú reményeket sem szabad fűzni hozzá. Egy további gyakran ismételt figyelmeztetés: „az alkoholfogyasztást nem szabad túlzásba vinni!” Az sem túl szerencsés, ha valaki az ismerősi köréből válogat: „Baráti körből választani nem szabad.” 

Neked mi a véleményed az egyéjszakás kalandokról? Szerinted van valamilyen szabály? Töltsd ki az anonim Szextesztet, vegyél részt a 100 000 forintos nyereménysorsoláson, és segíts nekünk abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. A tesztet augusztus 21-ig,  24:00 óráig töltheted ki! Ide kattints!

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top