Szex

Péniszükkel zongoráztak a továbbjutásért

A külföldi tehetségkutatók erősen feszegetik a hülyeség és a nézők ingerküszöbének határait, legutóbb például kétkezes, pontosabban kétpéniszes zongoradarabbal akart nyerni két férfi.

A humor érzékeny műfaj, de ha jól csinálják, sok pénzt hozhat a konyhára. Valószínűleg ez a gondolat motiválta azt a két német fiatalembert is, akik a Supertalent című németországi tehetségkutató legutóbbi műsorában egy nem mindennapi zongoradarabbal készültek. Amint helyet foglaltak a zongoraszéken, övüket meglazították, sliccüket lehúzták, nadrágjukat letolták, kezüket a magasba emelték és… a közönség már hallotta is a dallamot. Igen, a kezük helyett a hímtagjukat használták. Bár az előadás határozottan sokkolta a nézőket, a műsor mégsem lett nagy dobás, pechjükre nem jutottak tovább.

fotó: newscode.de

Stefan és Ingo így zongoráznak… a műsorvezető se bírja

Fotó: newscode.de

 

– Itthon az ilyen korhatáros tartalmak nem férnek bele a tehetségkutatók profiljába – mondta el a Nők Lapja Cafénak az RTL Klub munkatársa. A magyar Ki mit tud?-ok történetében még soha nem sugároztak sokkoló, polgárpukkasztó fellépéseket, a csatorna nem engedélyez a németországihoz hasonló műsorszámokat. Nem úgy a castingokon, a bulvársajtó híreiből ugyanis kiderül, a zsűrit időnként itthon is megizzasztják a jelentkezők. Vannak, akiknél a szemérem ismeretlen fogalom, ők mindent megtesznek a bejutásért – Naomi Cole pornószínész például pingponglabdás jelenettel próbált szerencsét az egyik legutóbbi válogatáson. 

A német RTL tehetségkutató műsora mindentől függetlenül igazi sikertörténet, hétvégente átlagosan 7,3 millióan nézik. Az ötödik felvonásánál tartó tehetségkutató műsort az egykori Modern Talking-frontembere, Dieter Bohlen jegyzi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top