Szex

Az igazi szexgyilkosok: az anyós, a kutya meg a gyerek

Olvasóink és a kollégák beszámolóiból kiderül, hogy leginkább nem az impotencia, hanem az anyósok, a háziállatok, a gyerekek és a lehetetlen bútorok rontják el a csúcsélményt.
Az igazi szexgyilkosok: az anyós, a kutya meg a gyerek

 
A legnagyobb szexgyilkos: az anyós

“Vadul benne voltunk a dologban, sietve téptük le egymásról a ruhát, a fotelig jutottunk csak el, az ölébe ültem, majd amikor felnéztem, a falról Eszter néni, a párom anyukája nézett vissza rám egy díszes aranyrámából. Kedvesen, szeretetteljesen mosolygott pár centire az arcomtól. Az anyós látványa meglehetősen kijózanító” – meséli Ági, aki azóta se bírta megfejteni, hogy az ártatlan fotó miért volt rá ilyen rossz hatással.

Az igazi szexgyilkosok: az anyós, a kutya meg a gyerekMárpedig úgy tűnik, hogy a képeknek mágikus ereje van, egy kollégánk szexuális életébe maga VIII. Henrik avatkozott be személyesen. “Igazi tévésorozat-függő vagyok. A kedvenc drámám, a Tudorok szereplői által dedikált fotó az ágyam felett lóg, amin a nagyon szexi Jonathan Rhys Meyers által alakított VIII. Henrik egy trónon ül, mellette két bájos felesége egy szál lepelben, a király lába alatt pedig számos meztelen férfi- és női test látható. Emlékezetes pillanat volt, amikor szex közben a pasim ezt megpillantotta.”

S míg kollégánk pasija Henrik miatt választotta inkább az alvást, egy másik munkatársunkat egy alig pár másodperces jelenet ábrándította ki: “Nyilván az élet kényeztetett el annyira, hogy akár egy olyan egyszerű »baki« is elveszi a kedvemet a szextől, mint a zokni helytelen levétele. De mindenki elképzelheti, hogy milyen az, amikor a vágytól felajzva várod, hogy a kiszemelt férfi végre rád vesse magát, szexinek és kívánatosnak érzed magad és tudod, hogy néhány pillanat és összejön a tuti dugás… És akkor félrészegen, a lábujjánál kezdve kezdi lerángatni a zoknit, majd néhány másodperccel később beesik az ágy és az éjjeliszekrény közé… Na ennyi, azon az éjszakán pont elég volt, hogy elmenjen a kedvem. Persze tartós kapcsolat esetén szinte bármi megbocsátható… szinte…”

Anya csak egy van, meg anyós is

Az igazi szexgyilkosok: az anyós, a kutya meg a gyerekLegalább egy kellemetlen anyósos története mindenkinek van, ami csak akkor kínos igazán, ha köze van a szexhez. Egyik olvasónk története kiválóan szemlélteti ezt: “Egy ideig együtt laktunk az anyósommal. Rettentően erőszakos, tapintatlan és tapadós nő volt, aki mindenáron annyira jó akart lenni hozzánk, hogy vasárnap reggel behozta a kávét az ágyba nekünk. Mondanom se kell, épp egy felnőttfilm ment és közben szex, erre a bűbáj anyós feltépi a hangszigeteltnek amúgy sem mondható harmonikaajtót, mi nyakig a takaró alatt meztelenül, ő meg leül az ágy szélére és melegen érdeklődik, mit nézünk a DVD-n?”

S ha már az anyáknál tartunk: “Telefon kikapcsolva, hogy ne zavarjon senki. Szomszédasszony hosszan nyomja a csengőt: anyukád nálam keres telefonon, mert nem érti, miért nem veszitek fel már egy fél órája”kiváló időzítés.

Mi lehet rosszabb egy kellemetlen anyósnál? Egy egész család. “Szó nélkül beállít a rokonság. Csengő leszerelve rég, de verik az ablakot, mert itt a kocsi, biztos itthon vagyunk. Valami ruha fölkapkod, nem tudtatok volna tíz perccel később jönni? Köszi drágám, most nagyanyád, anyád, húgod, sógorod, keresztlányod és mindenki tudja, hogy épp szexeltünk. Ha meg nem engedjük be őket, a szomszédok is.”

Kutya, macska, gyerek

Az igazi szexgyilkosok: az anyós, a kutya meg a gyerekSoha nem lehet biztos benne az ember, hogy a háziállat hogyan reagál arra, ha az ember kezd el állatkodni. A reakciók vegyesek: “A pasimnak volt egy édes kis drótszőrű tacskója, akivel minden teljesen oké volt, amíg csak ártatlanul randizgattunk, de csak akkor keményített be igazán, amikor először szexeltünk. Ugatott, vicsorgott, vonyított… A második próbálkozásnál már kizártuk az előszobába.”

Persze nem minden házi eb kezd el keménykedni, vannak egészen kedves fajták is: “Velem megtörtént, hogy a hölgy kutyája elkezdte  nyalogatni a talpamat szex közben, puszta szeretetből. Nem tudtam, mi az, sikítva ugrottam két métert. A hangulat persze azonnal szétesett.” Ahogy Katáéknál is, ahol a háziállatot szintén az őszinte szeretet vezérelte: “A vizslánk egyik alkalommal egyszerűen fogta magát és beugrott mellénk az ágyba, bevackolt keresztben rajtunk és elkezdte nyalogatni a párom fülét. Amikor rászóltunk, vigyorgott. Közös röhögésbe fúlt a dolog.”

A háziállatnál már csak a kisgyerekek jobbak, nincs annál kellemetlenebb, amikor a pajzán felnőtteket tulajdon gyermekük buktatja le: “Párszor már előfordult, hogy amikor azt hittük, hogy alszanak a gyerekek, egyszer csak felcsapódik a hálószoba ajtaja, és valamelyik gyerkőc elvisítja magát: Anyaaaa, pisilni kell! Anyaaaa, kakilni kell! Anyaaaaa, rosszat álmodtam! Anyaaaaa, tejet akarok! Ezek után persze a szexnek rendszerint lőttek.”

Az igazi szexgyilkosok: az anyós, a kutya meg a gyerek

Fejetlenség és csonttörés

Az aktív nemi életet élők tudják, a szex legtöbbször nem úgy zajlik, ahogy azt a mozivásznon láttatják, az együttlét telis-tele van váratlan fordulatokkal, olykor pedig balesetekkel: “Hatrészes párnákból álló ülőgarnitúra, nekem pedig pont a két párna között sikerült a hátamat megvetni. Egy erőteljesebb mozdulatnál hanyatt dőltem, a fejem meg eltűnt a párnák közt. Kihúztam ugyan, de a vihogást nem tudtam abbahagyni” – írta egyik olvasónk.

Persze nem mindenki ússza meg nevetéssel, rettentően tud fájni például az, amikor az ember csípője alatt reccsen össze az ágy: “A pasim a nehézsúlyú kategóriába tartozik, emiatt mindig ügyelnünk kell arra, hogy hova pozicionáljuk magunkat. Néha azonban rosszul mérjük fel a bútordarabok ellenálló képességét, ahogy anyámék vendégszobájában is, ahol a franciaággyá átalakítható kanapé reccsent össze alattunk. A legrosszabb, hogy én voltam alul, a farcsontom meg berepedt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top