Szex

A hét szexkérdése: Ha szereted, számít mennyit keres?

A Nők Lapja Café titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk bevallotta: <a href=http://megsugom.hu/sugas/ugy-ereztem-o-az-igazi-most > szereti a párját, de zavarja, hogy nő létére ő keres többet. </a> Megértjük vagy elítéljük?
A hét szexkérdése: Ha szereted, számít mennyit keres?

„Úgy éreztem, ő az igazi. Most is úgy gondolnám, de többet keresek, és úgy érzem, ezzel ő szép lassan megszűnik férfinek lenni a szememben. Tudja, mert mondtam neki. Mégsem változtat. Nem tudom, mi a megoldás” – írja olvasónk a Megsúgom oldalon.

x – „Mitől lenne több a szemedben? A bankszámla nem minden.”

A SÚGÓ: „Nem a pénz itt lényeg, ha ugyanannyi lenne a bevételünk, mint most, csak például fordított arányban, vagy egy-egy arányban, akkor én lennék a világ egyik legboldogabb embere. De nekem nőként hordani otthon a nadrágot ciki.”

#5642-es megszólalás – „Inkább örülj, hogy mindketten kerestek. Nem a pénz teszi a férfit férfiassá.”

#5643-as megszólaló – „De ha a férfi keres kevesebbet, akkor a nő lett a főkereső, a családfenntartó, a férfi egy bizonyos értelemben.”

A SÚGÓ: „Igen. Olyan szerepben kell lennem, amiben nem akarok lenni, nem érzem, hogy olyan emberrel élek, akire támaszkodhatok, gyereket sem vállalhatok, mert azt nem tudom elképzelni, hogy a szülőszobából megyek vissza a munkahelyemre, és majd ő marad otthon, mert különben éhen halunk.”

#5653-as megszólalás – „Ha látod, hogy igyekszik tenni ez ellen, akkor azért biztasd! Manapság a válság miatt sok a leépítés és a munkabércsökkenés. Ez nem lehet csak az ő hibája. De persze a te szemszögedből is érthető a dolog. Szerintem ne mondj neki ilyen erős szavakat, hogy megszűnik férfinak lenni a szemedben, mert ez elég nagy sértés egy pasinak! Inkább segíts neki, mert így csak megharagszik rád.”

#5657-es megszólalás – „Akkor mégsem ő az igazi.”

#5660-as megszólalás – „Ha úgy érezted, hogy ő az igazi, akkor nagy hibát követsz el, ha anyagi okok miatt hagyod őt elmenni, mert így el fog menni. A mai világban nem olyan egyszerű a munkahelyek váltogatása. Viszont, ha szeretet van, minden van.”

#5663-as megszólalás – „Ha csak attól férfi a szemedben, hogy többet keres, akkor tényleg megette a fene ezt a kapcsolatot.”

#5680-as megszólalás – „Én megértem az érzéseidet, változtass így vagy úgy. Egy igazi nőnek kell az igazi férfi, nemcsak fizikailag, lelkileg, szellemileg, de anyagilag is. Ez az egyensúlyról szól. Egész biztos, hogy zavarja őt is a helyzete, beszélgess vele erről, ha kiderül, hogy téged ez mégis jobban zavar, gondolkozz el azon, hogy lehet, hogy nem csak anyagilag nincs meg az egyensúly. Igazi pedig nincs, csak állomások, és ha vége, akkor vége.”

#6768-as megszólalás – „Én ezt teljesen meg tudom érteni. Nemrég megismerkedtem egy fiúval. Kedves, odafigyelő, gyengéd. Az elején nagyon megdobbant a szívem, de amikor a sokadik sms-t küldi, melyben visszahívást kér, az örök pénztelenség nagyon lehangol. Próbálok nem erre figyelni, de nagyon rossz.”

A többi hozzászólásért kattints ide!

A hét szexkérdése: Ha szereted, számít mennyit keres?Jövő heti szexkérdésünk: Egy párkapcsolatba bezavarhat a testvér?
Ha van véleményed a témában, vagy kíváncsi vagy, hogy a Nők Lapja Café olvasói miképp gondolkodnak erről, kattints a Megsúgom oldalra. IDE!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?
A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top