Szex

“Bárcsak beszélgetne velem a szexről”

Cigi, kaja, alvás vagy bújós ölelkezés? Te mire vágysz a leginkább szex után?
„El ne aludj!”

„Nagyon hiányzik, hogy szeretkezés után másnap felhívjon, és szóba hozza az előző estét. Vagy legalább írjon egy sms-t. Nekem mindig úgy tele van a lelkem a gyönyörű emlékekkel” – írja egyik olvasónk a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. 

Sajnos a férfiak többsége azonban nem így van ezzel, a legtöbb hím alvásra vágyik vagy a hasára gondol, írja az amerikai férfimagazin, az AskMen. Pedig az utójátéknak fontos szerepe van/lenne, pláne a házasságban, illetve ha komoly kapcsolatról van szó. Kutatásokkal igazolták, hogy azok a nők, akiknek partere egyből elalszik szex után, sokkal bizonytalanabbak a kapcsolatuk illetően, mit azok, akiknek párja szán egy kis időt az utójátékra, számol be a  Michigan Egyetem kutatóinak felméréséről a Telegraph. Kutatók szerint a viselkedésre a magyarázat viszonylag egyszerű: míg a férfiakat a reprodukciós ösztön hajtja, addig a nők számra a kapcsolat megerősítése, biztosítása a fontos. 

Te hogy vagy ezzel?

A(z) “Te mire vágysz szex után?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Bújni, simogatni és ölelkezni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top