Szex

Barátja hűségét tesztelte, de nagyon ráfizetett

Rosszul sült el a hűségpróba: csábító nőt bérelt fel, aki aztán lecsapta a kezéről a férfit.

Samanthának soha nem volt szerencséje a férfiakkal, ám amikor Jacket megismerte, azt hitte, hogy végre minden megváltozik. A dolgok jól alakultak közöttük, összeköltöztek, alig várták, hogy munka után találkozhassanak, hogy minden szabad percüket együtt tölthessék. Nagy volt a szerelem. 

Jack és Samantha
Jack és Samantha

Ám egy év sem telt el, amikor hirtelen kezdett minden megváltozni, Samantha pedig egy nap egy titkos sms-t talált a férfi mobiljában, benne azt írta egy lány, hogy szereti és szexinek találja a férfit. „Sokkolt a hír, csalódott voltam, és egyből arra gondoltam, hogy megint nem volt szerencsém” – meséli a lány. A férfi persze mindent letagadott, és azt állította, hogy egy félrement sms-ről van szó, majd gyorsan kitörölte, hogy a lány ne tudja felhívni az sms küldőjét.

Samantha képtelen volt belenyugodni, ezért az interneten keresztül keresett és felbérelt egy lányt, hogy próbálja meg elcsábítani a férfit – ha a pasi bedől, megvan az egyértelmű bizonyíték.  A lányok felvették a kapcsolatot, egyeztették a részleteket, és megegyeztek abban, hogy a csábító egy bárban fog a férfira ráakaszkodni. Abban is megállapodtak, hogy csókolózhat a férfival, és felhívhatja egy hotelszobába – ahol aztán Samantha lebuktathatja. Az egész akció 200 dollárba fájt a gyanakvó barátnőnek. 

Soha nem tud hinni a férfiiaknak többé
Soha nem tud hinni a férfiaknak többé
Fotó: Mirror.co.uk

A nő elküldte párja fényképét és a bár címét, ahol a férfit megtalálja – majd eljött az ominózus este. Samantha egész este rettegett, amikor a férfi teljes nyugalomban hazaért, készített magának egy szendvicset és egy teát, majd leült tévézni. Samantha másnap reggel egyből tárcsázta a nő számát, aki eleinte hallgatag volt a telefonban, majd bevallotta, Jack nagyon jóképű, és minden úgy zajlott, ahogy előző nap megbeszélték. Csókolózott a férfival, és pár napon belül újra találkozni fognak, sőt abban is megállapodtak, hogy kibérelnek egy hotelszobát.

Samanthában egy világ dőlt össze, nem hitte, hogy párja ilyen könnyen beadja a derekát. Nem tudta, mitévő legyen. A második találkozó napján aztán a férfit teljesen elnyelte a föld. Nem ment haza, és telefonon sem lehetett utolérni. Egy nappal később aztán küldött egy sms-t Samanthának: A kapcsolatuknak vége, soha nem jövök vissza. A lány teljesen összeomlott, és érezte, saját csapdájába esett. Felhívta a csábító nőt, aki csak annyit mondott, hogy a férfi megcsalta vele, hűtlen volt a lányhoz. 

Samantha teljesen kiborult, barátaival ivótúrába kezdett, amikor az egyik pub ablakából meglátta a férfit egy másik lány társaságában. Persze azonnal odarohant, hogy megnézze, ki az a nő, aki miatt faképnél hagyták. Nem akart hinni a szemének, a felbérelt lány társaságában volt. Samantha kiborulására bevallották, hogy egész egyszerűen egymásba szerettek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top