Szex

Akarsz róla beszélni? – Iskolai szexuális nevelés

Kétnapos szakmai találkozóra várják azokat a szakembereket, akik érintettek fiatalok középiskolai szexuális nevelésében.

Akarsz róla beszélni? – Iskolai szexuális nevelésAz Ars Erotica Alapítvány és a Tegyünk Együtt az Ifjúságért (TE IS) Alapítvány nyertes pályázata a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma által a gyermek- és ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek, rendezvényeinek támogatására kiírt felhívásra.

A kétnapos szakmai találkozóra várjuk azokat a szakembereket, akik érintettek fiatalok középiskolai szexuális nevelésében: pedagógusok; különösen osztályfőnökök, biológiatanárok, ifjúságsegítők, védőnők, egészségfejlesztők, pszichológusok, iskolaorvosok, kollégiumi tanárok, szabadidő-szervezők. Olyan szakembereket várunk, akik vagy direkt módon kell hogy beszéljenek ezekről a témákról, vagy akikkel más módon kerülnek olyan helyzetbe a fiatalok (csoportépítés, személyiségfejlesztés, problémakezelés, családi ügyek stb.), ahol szó eshet a szexualitásról.

A programra meghívunk ma Magyarországon szexedukációban érintett szakembereket, kutatókat, társadalompolitikusokat, aktivistákat, valamint az Országos Egészségfejlesztési Intézet képviselőit. A konferencia kiemelt célja, hogy olyan országos fórumot hozzon létre, ahol a szexuális nevelésben érintett civil, szakmai és egyházi szervezetek egyaránt megoszthatják tapasztalataikat, de mindezt nem elszigetelten, hanem a nevelésben konkrétan érintett pedagógusokkal, ifjúsági nevelőkkel együtt.

Bővebb információkért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top