Szex

Randibuszokkal viszik a szingliket vidéki ismerkedésre

Ha vidéken, egy kis faluban várna rád a szerelem, bevállalnád a költözést?
Egy busznyi nő
Egy busznyi nő a szerelem reményében
Fotó: The Guardian

Sokan sok mindent megtennének azért, hogy végre párjukra leljenek. Vannak, akik még attól sem riadnának vissza, hogy felszámolják eddigi életüket, és vidékre, egy elnéptelenedő faluba költözzenek. Így tennének azok a madridi nők is, akik egy társkereső egyesület közreműködésével nemrég csak azért ültek buszra, hogy falusi férfiakkal ismerkedjenek. 

A társkereső vállalkozás szívügye nemcsak a magányos szívek összehozása, hanem az elnéptelenedő vidéki települések sorsa: ezért randiutakat tervez azokba a kisvárosokba, amelyeket súlyos lakosságfogyás veszélyeztet.

Legutóbb az 5000 éves történelmi múltra visszatekintő Candeledába vittek el 68 szingli madridi nőt, hogy a helyi magányos férfiakkal találkozhassanak. A randihétvégék sikerszámba mennek, van ott tánc, flört, ismerkedés és romantika minden mennyiségben, sőt volt már rá jó pár példa, hogy házasság lett a randiút vége. S míg Spanyolországban elnéptelenedő falvakat mentenének meg így, lehet, hogy nálunk is érdemes lenne ilyen módon fellendíteni a szintén lakók nélkül maradó kistelepülések életét?

A(z) “A szerelem reményében bevállalnád az életet falun?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Attól függ, melyik településről lenne szó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top