Szex

Számon tartják, mennyi óvszert használsz

Sőt az online program arról is gondoskodik, hogy mindig legyen otthon egy hatos csomag.

Az óvszerből rendszerint akkor fogy ki az ember, amikor nagyon nem kéne, s ilyenkor vagy van a közelben benzinkút, vagy halasztódik az este. Hol máshol, mint Amerikában, erre a problémára már rég megtalálták a megoldást.

Egy pofonegyszerű, könnyen kezelhető online felületről van szó, ahova az ember betáplálhatja a pontos paramétereket (XL, L, M), havi óvszerigényét, megadhatja kedvenc darabját, plusz egyéb extrák, mint például síkosító, és mehet is a rendelés.

A Lucky Bloke oldal azonban nemcsak egyszeri vásárlásról szól, a rendszeren keresztül automatikusan, havi rendszerességgel postázzák az újabb adagokat – amíg a felhasználó úgy nem dönt, hogy leáll a (biztonságos) szexről, vagy kevesebbre van szüksége. S miért működik jól a rendszer? Mert egy nyűggel kevesebb, a gumiutánpótlás automatikusan biztosítva van. Ez persze azt feltételezi, hogy az illetőnek viszonylag rendszeres a nemi élete. A dolog érdekessége, hogy nemcsak férfiak, de nők is használják az oldalt, egyre több nő dönt úgy, hogy maga gondoskodik a gumiról. 

A(z) “Tartasz otthon óvszert?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, mindig!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top