Szex

Letartóztatták az ordítva szexelő párost

Sikítottak, kiabáltak, káromkodtak szex közben – hetente ötször. A szomszédok kiakadtak, így most csendháborításért áll a bíróság előtt a pár.

Visítva szexeltek, rendőrök törtek rájuk„Hogy élhetnénk egy olyan helyen, ahol nem lehet szexelni? Nevetséges!” – mondta a helyi újságnak a 45 éves ausztrál Colin MacKenzie, aki azért hozzátette, hogy a zaj forrása leginkább a barátnője, a 34 éves Jessica Angel.
„Valószínűleg szívinfarktust fogok kapni, szinte belehalok, mert hetente öt éjszaka kell helytállnom, van, amikor 7 órán keresztül” – tette hozzá, és nem nagyon tudjuk eldönteni, hogy ez panasz vagy dicsekvés.

A párt csendháborításért tartóztattak le, miután négy hónap alatt hússzor hívták ki rájuk a szomszédok a rendőröket, mert nem bírták hallgatni a bepörgött pár sokszor obszcén kiáltásait, nyögéseit és visításait.

A rendőrök többször felszólították a huncut párost, hogy halkabban szexeljenek, mert a szomszédok nem tudnak aludni, de mivel többszöri felszólítás után is folytatták éjszakáról éjszakára a mókát, így egyszerűen rájuk törtek és letartóztatták őket. Ha a bíróság bűnösnek találja őket csendháborításban, akkor 3000 ausztrál dollárt, vagyis nagyjából 700 ezer forintos büntetést kell fizetniük a hangos élvezetért.

Azért kicsit hihetetlen, hogy valaki hetente ötször napi hét órán keresztül is bírja a szexet, ráadásul talál egy palit, aki szintén bírja. Az biztos, hogy intenzitását tekintve akár a Guinness-rekordok könyvébe is bekerülhetne a hangosan huncutkodó páros. A hangosan szexelő szomszédok problémája nem egyedi, egy pasi nemrég a neten állt bosszút idegesítően hangos szomszédain.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top