Szex

100 orgazmus naponta

Rossz, ha valaki egyáltalán nem tud eljutni a csúcsig, de talán rosszabb, ha folyamatosan orgazmus rázza a testet.
fotó: The Sun
Kim Ramsey Fotó: The Sun

Egy biztos, az orgazmus az egyik legszebb érzés, amit az ember teste-lelke produkál – de ez is csak akkor jó, ha egészséges mennyiségben rázza meg a testet. Napi száz csúcs például kellemetlenül magas szám. Tudja ezt az a 44 éves amerikai nő is, aki már a legkisebb rezzenés hatására orgazmusig jut.

„Míg más nők azt kutatják, hogyan juthatnának el a csúcsra, én azt keresem, hogyan tudnám leállítani” – nyilatkozta a nő az angol nyelvű bulvárlap, a The Sun hasábjain, akit nemcsak az autó, de házimunka is a csúcsra juttat. Kim Ramsey a szűnni nem akaró orgazmusok miatt állandóan kimerült, fájdalmai is gyakran vannak, egy egészséges párkapcsolatot pedig nem tud kialakítani. 

Nem ő az egyetlen, aki ettől a zavartól szenved, több ezerre tehetők azok száma, akik ha akarják, ha nem, a legkisebb vibráció hatására a nemi csúcsra jutnak. A probléma okát pontosan még nem sikerült felfedni, annyi biztos, hogy az idegpályák rendellenes működésével áll összefüggésben. Kimnél a probléma a szüzessége elvesztése után kezdődött, az első szex után napokig nem bírt lenyugodni a teste, egymás után érték az orgazmusok. A nő mindent megpróbált már, hogy megszabaduljon a zavartól, már mélyhűtött borsón is ült, csak hogy lehűtse a testét – sajnos eddig semmi nem segített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top