Szex

A hét szexkérdése: “Csak a szex miatt kell más nő férje. Belemenjek?”

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egyik olvasónk megvallotta: bár boldog párkapcsolatban él, a szex nem működik, egy kétgyermekes apukát szemelt ki magának.
A hét szexkérdése: „Csak a szex miatt kell más nő férje. Belemenjek?”

„Hosszú, de boldog párkapcsolatban élek, szex nélkül. Van egy kétgyermekes apuka, ugyanezzel helyzettel. Mindketten csak »azt« akarjuk, teljes diszkrécióval. Akarom őt. Az gáz? Belemenjek? Ne menjek? Nem szeretni akarom, csak a szex hiányzik!” – írja egy olvasónk az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon.

#10095-es súgás: „Azért van ennek veszélye is: 1. Beleszerethetsz: óhatatlanul az egyik fél elkezd érezni valamit egy idő után. 2. Lebuktok: Csak azért írom, mert nekem is volt ilyen kapcsolatom egy nős férfival, és én húztam a rövidebbet (naná, természetesen), és nem esett jól.”

#10094-es súgás: „A pároddal mindent megpróbáltál, hogy felpezsdítsd a szexuális életed?? Nem ítéllek el, érthető, hogy vágyakozol, de ha belemész, lehet, jó lesz egy ideig. Le fogtok tudni állni? Mi van, ha beleszeretsz? Végig kell gondolnod, mert ennek életre szóló következményei lehetnek!”

#10126-os súgás: „Egy dologgal légy tisztában: a pasiknak minden érzelem nélkül hosszú távon is megy a szex, de a nőknél sajnos nem. Egy idő után mindig érzelmet kezdünk táplálni irántuk. Így vagyunk összerakva.”

A Súgó: „Mindent megpróbáltam már a párommal, semmi. Élünk, mint hal a vízben, ami jó is, nem is. Nagyon vágyom egy kis izgalomra, és ha csak rágondolok, beleborzong az összes porcikám. Fennáll a veszélye valóban, hogy nem fog menni érzelmek nélkül, de rettenetesen vágyom egy forró szexre.”

A Súgó: „Nem megy, tegnap megint tettem egy próbát itthon, semmi. A szexuális életünk meghalt, csak a munkának él. Lebukás – veszély kizárva, és már nem érdekel, ha beleszeretek sem. Akarom, megteszem. Kövezzetek meg, ha azt érdemlem.”

#10164-es súgás: „Te szegény, azért beleéreztem a helyzetedbe. Nem biztatlak, de ha belevágsz, akkor legyél nagyon diszkrét, és próbálj csak a »feladatra« koncentrálni, mert ha elindul a lavina, két család élete lesz tönkretéve. Mérlegelj! A te boldogságod is fontos, akárki akármit is mond. Ha úgy érzed, menned kell, mert megrekedt a dolog, próbáld ki, de ne feledd, veszélyekkel azért járhat! Azért írtam ezt, mert hasonló cipőben jártam. Sokévi együttélést dobtam fel, mert a párom elhanyagolt. Amikor szétköltöztünk, volt még egy normális beszélgetésünk, és azt mondta, azzal, hogy én »elhagytam« őt – nem egy másikért, hanem mert már uncsi volt vele –, Ő NEM IS GONDOLTA, HOGY PROBLÉMA VAN KÖZÖTTÜNK. Mit gondolsz, egy őszinte tényfeltáró beszélgetés nem segíthetne első körben neked? Csak a magam hibájából mondom… hátha neked segít.”

#10341-es súgás: „Lehet, hogy ha segítenél neki, levennél valami terhet a válláról, több ideje és energiája jutna rád. Ez a gürcöljön a pasi, míg megcsaljátok a háta mögött, ez mindennél ocsmányabb. Amúgy meg mekkora ribancság!”

#10403-as súgás: „Bocs, de nem tudnál más alanyt választani? Ha csak a szex kell, úgyis »mindegy«, hogy ki a másik, nem? Szerintem ne becstelenítsd meg azt az anyukát!”

A kérdésre érkezett többi hozzászólásért kattints IDE!

A hét szexkérdése: Csak a szex miatt kell más nő férje. Belemenjek?Jövő heti szexkérdésünk:  Szerelmesen más a szex? – Ha van véleményed a témában, írd meg nekünk anonim, regisztráció nélkül a Megsúgom oldalra! Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top