Szex

A hét szexkérdése: Újra összejönni az exszel: jó ötlet?

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egyik olvasónk arról mesélt, hogy visszavágyik volt párjához. Vajon működhet a dolog?

„Megsúgom, hogy visszavágyom a volt páromhoz, és ő is hozzám. 3 éve külön mentünk, mindkettőnknek van már párja, de újra egymást akarjuk. Szerelmesek vagyunk újra” – írja olvasónk a Megsúgom oldalon, a kommentelők azonban nem hisznek a felmelegített kapcsolatban. Íme, a hozzászólások:

A hét szexkérdése: Újra lángra lobbanhat a szerelem az ex iránt?

 
#11769-es súgás: „Más barátja férje, szeretője, kedvese – tehát foglalt ember – tabu. Ha annyira vágytok rá, várjatok még, amíg szabad ember lesz, és ti is szabadok vagytok. Hazugsággal kezdeni, újrakezdeni nem szerencsés dolog. Hazugság alatt értem hazudni jelenlegi társadnak, és más kapcsolatát szétzúzni nem szerencsés dolog. Néha csak akkor tanulunk meg becsülni valamit, ha már elvesztettük.”

#11783-as súgás: „Mindkettőtöknek van párja. Tényleg jó lenne ismét összejönnötök? Inkább azon filózz el, mi volt az ok, amiért szétmentetek. Megtörténhet megint? Bár a mondás úgy tartja, hogy aki tényleg szeret, az visszatalál hozzád, de addig ne, amíg kapcsolatban vagytok. Zárjátok le, és ha tényleg nem bírjátok egymás nélkül, akkor induljatok újra tiszta lappal. De így plusz két ember életét is megkeseríthetitek.”

#11827-es súgás: „Én is így voltam a volt párommal. Hatalmas nagy a szerelem! Én szakítottam a barátommal, el is költözött. Nem akartam neki hazudni. Ő még mindig együtt van a barátnőjével, vele is fog maradni. Én meg nem várok rá tovább. Jól gondold meg, mit teszel!”

#12141-es súgás: „Azt mondják, hogy melegítve csak a káposzta jó. Én hiszek benne. Ha véget ért valami – mindkét részéről lezárva –, nem kell újrakezdeni. Ha csak egyoldalú volt a dolog, akkor érdemes fontolóra venni a dolgot.”

#12172-es súgás: „Anno nyilván nem véletlenül lett vége. Sokszor érezzük az ex iránt az újra fellángoló szerelmet, de lehet, hogy ezek csak az emlékek: a rosszak fakulnak, a szépek maradnak, és amikor újra közel kerültök egymáshoz, azt látod, amilyen akkor volt, amikor beleszerettél – az pedig sokszor rózsaszín köd. Mérlegelj mindenképpen, és ha úgy döntötök, hogy újra megpróbáljátok, legyetek tisztességesek a jelenlegi párjaitokkal.”

1334.: „Nem mindig lesz jó vége. Lehet, sikerül örökre együtt maradni, de lehet, hogy először jó lesz, mint régen, de vissza fog jönni a régi énje – ha emiatt szakítottatok.”

#12825-ös súgás: „Szerintem csak az emlékek szépültek meg, bár nem tudom, hogyan és miért szakítottatok. Lehet, hogy inkább egy harmadik férfi után kellene nézned, mert ha elvágysz a mostani fiúd mellől, akkor ő sem lehet az igazi.”

#12826-os súgás: „Én ebben nem hiszek. Valamiért vége lett. Ráadásul utólag az ember mindig mindent megszépít, kiszínez. Ne ess bele ebbe a hibába. Légy okos!”

A többi hozzászólásért kattints a Megsúgom oldalra, kattints ide!

 

A hét szexkérdése: Újra lángra lobbanhat a szerelem az ex iránt?Jövő heti szexkérdésünk: Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Ha van véleményed a témában, küldd el a Megsúgom oldalra, ahol anonim, regisztráció nélkül tudsz üzenni, kommentelni, beszólni. Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top