Szex

A hét szexkérdése: Undorító az orális szex?

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk arról vallott, hogy képtelen rávenni magát az orális szexre, és fél, hogy emiatt veszíti el párját. Mit tehet? Olvasóink megmondják.

A párommal szeretjük egymást, minden jól működik, de sehogy nem tudom rávenni magam arra, hogy orálisan kielégítsem, pedig tudom, hogy nagyon szeretné. Szerintetek el fogom veszíteni? Mit tegyek? – írja az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Undorító az orális szex?

 

Mimi: „Nem tudom ez segít-e, de először nekem sem ment. Már több mint egy éve voltunk együtt a párommal, amikor először sikerült rávenni magam. Ő már a kapcsolat legelejétől csinálta nekem, mondta, hogy szeretné, ha én is csinálnám neki, de sosem sürgetett. Az első alkalommal rettenetesen izgultam és zavarban voltam, ezért megkértem, sötét szobában csináljuk. Nagyon tetszett neki. Aztán szépen fokozatosan ez is része lett a mindennapoknak, világosban is.”

#14476-os súgás: „Szerintem kezdd el fokozatosan. Haladj egyre lejjebb és lejjebb, majd ha úgy érzed, hogy készen állsz, megteheted. Ne a pornófilmekből indulj ki, csináld fokozatosan, pici puszi körülötte, rá… Ha neked csinálja valaki, az nagyon jó érzés, kár kihagyni. Szerintem az a fontos, hogy ne azért akard megtenni vagy hagyni, hogy megtegye, mert félsz, hogy elveszíted, hanem azért, mert kíváncsi vagy arra, hogy milyen lehet.”

#14543-as súgás: „Szerintem fiatalok lehetnek és még gátlásosak is talán. Ami nem végzetes nagy baj vagy hiba, mert ez alakulhat még. Beszélgetni is lehetne róla. Kell hozzá nem kis adag bizalom egymáshoz.”

#14989-es súgás: „Ha valakit szeretünk, képesek vagyunk akármijét »felfalni«, és mindenét szeretjük. Én ilyen vagyok. De vannak emberek, akik egyszerűen undorodnak egyes dolgoktól – én ezt sohasem fogom megérteni. Előbb-utóbb, ha nagyon szereted a párod, szerintem úgyis meg fogod tenni, pláne akkor, ha ő nem piszkál vele minden egyes együttlétkor.”

#15093-as súgás: „Szerintem meg nem kell ezen túl sokat pörögni. Van, aki nem szereti, van, aki meg igen. Ez független attól, hogy az aktuális párjával milyen a viszonya. Nem szereti, ne csinálja. Ha meg úgy érzed, hogy a párodért megtennéd, akkor a viszolygást le lehet győzni például úgy, hogy előtte közösen zuhanyoztok vagy például tejszínhabbal. Ha meg így se megy, akkor szimplán nem akarod, nem neked való. Na és akkor mi van?”

#15096-os súgás: „Tök igaza van 15093-nak, nem kell rágörcsölni, mert csak rosszabb lesz. Foglalkozzatok mással, szerezzetek örömöt más módon, és ha megjön hozzá a kedved, csináld, ha meg nem, akkor nem. Kész. Semmivel sem leszel kevesebb, vagy rosszabb ember.”

#15098-as súgás: „Az előző párjaimmal nekem is voltak ilyen gondjaim, de a mostani borotválja magát, és ha frissen zuhanyzik, akkor szívesen csinálom neki. Engem azért taszított, mert bármilyen gondosan is mossa, valamilyen szaga van ott alul, na meg ki szeret szőrt köpni… Ha neked is hasonló gondjaid vannak, akkor érdemes kipróbálni.”

#15127-es súgás: „Régen én sem bírtam rávenni magam, aztán egyszer csak megkívántam. Nem tudom másként mondani, így volt. Azóta viszont imádom. Azt hiszem, tényleg meg kell rá érni.”

#15164-es súgás:
„Nekem is jó fél év volt, mire megvolt az a bizalmi alapom (az első kapcsolatomban), amivel először viszonozni tudtam az orális kielégítések sorát. Azóta nagyon kívánom, és meg kell mondjam, én jobban szeretem csinálni, mint kapni, ami nyilván jelzi, hogy igazán kevésszer sikerült úgy kapnom, ahogy nekem jó. Tapasztalatom szerint a srácok szeretnek nekiesni, a lányokat szürcsölni, úgy, mint valami ócska olasz fagyit, pedig egészen másban rejlik a dolog nyitja.”

#15207-es súgás: „A mai fiatalok már gyakorlott pornósként viselkednek, és ez a normálisabbját zavarhatja, szerintem csak ennyi. Lazuljatok, csináljátok, jó lesz, lenyelni meg nem kell. Nem kell agyonbeszélgetni, csak álljatok neki, de időben szóljon, erre kérd meg.”

A kérdésre érkezett többi választ az NLC titokfalán, a megsúgom oldalon találod!

MegsúgomJövő heti szexkérdésünk: Heti hány szex kell? – Ha van véleményed a témában, írj az NLC titokfalra, a Megsúgom oldalra. Anonim tudsz üzenni, regisztrálnod sem kell. Kattints ide!

 

 Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top