Szex

A hét szexkérdése: Hogyan nyomd el a vágyat?

A családos férfi tabu. De hogyan nyomható el a vágy, ha egyszer kialakul? Az NLCafé titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon erre a kérdésre keresi a választ egy olvasónk.

„Minden porcikámmal kívánom az egyik kollégámat, de nős, van 4 gyereke. Tudom, tilos, de őrült nehéz, mert érzem, hogy én is tetszem neki, de ő is nyomja a féket” írja olvasónk a Megsúgom oldalon. Persze az olvasók válaszai sem maradtak el, kapott hideget-meleget.

A hét szexkérdése: Hogyan nyomd el a vágyat?

 Grafika: Dániel András

#17677-es súgás: „Azért őrjítő, mert nem lehet a tied. Ami nem lehet a minek, az mindig sokkal erősebben kell. Ne menj bele! Gondolj mindig a 4 gyerekre.”

#17678-as súgás: „Te se örülnél, ha egy nő elvenné tőled az apukádat.”

#17701-es súgás: „Nem értem, manapság hol marad a női szolidaritás? Ennyire nincs tartásuk egyeseknek? Többet ér egy kósza numera, mint a gerinc? Lementünk az ösztönlények szintjére.”

#17702-es súgás: „Igen, belegyalogol más kapcsolatába, elfogadja, hogy csak szerető, aztán meg sír, hogy miért csak az? Azért, mert már az elején elfogadta, hogy csak a második/sokadik a sorban! Előbb kellene gondolkodni, utána cselekedni!”

#17730-as súgás: „Az én 4 gyerekes férjemet is hasonló módon hálózták be, amíg tudták, nyomták a féket, de amikor minden kötél szakadt, akkor tönkrement egy család. A férj végül maradt a gyerekeivel, a ribanc meg gondolom, nyavalyog, s én, a feleség, köszönöm, most már jól vagyok, de soha nem lesz semmi a régi.”

#17731-es súgás: „Persze hogy a nő a ribanc, igaz? A pasi meg a szent, mert jaj, szegényt, elcsábították. Eh!”

#17741-es súgás: „Persze, kettőn áll a vásár, de amikor az ember minden nap találkozik valakivel, aki folyamatosan küldi a jeleket, esetleg flörtöl, akkor nehéz megállni. Én is majdnem belebuktam abba, amikor egy jóképű pasi megállás nélkül bombázott nap mint nap, bár tudta, hogy párkapcsolatban élek. De én még időben le tudtam rázni, és nem kell vele találkoznom 5 napot egy héten…”

Kunkorka: „Tisztelet a kivételnek, de nagyon könnyen ítélkeztek. Előbb nézzünk magunkba, majd utána ítélkezzünk, nem biztos, hogy a nő ribanc, a pasi meg egy szemét.”

Lyah: „Nehéz vagy sem, hagyd békén. Remélhetőleg neki is lesz annyi esze, hogy amit hiányol, nem a házasságon kívül keresi majd, hanem pótolják azon belül – és igen, legalább mint nő, vedd figyelembe, hogy a másik nem azért szült 4 gyereket neki, hogy most te ellopd tőlük. Szerintem legalábbis elég alja és ócska dolog lenne. Az is, ha apuka lép ki, de talán ez esetben, ha te nem bátorítod, ő nem lép. Úgy legyen.”

#17809-es súgás: „Van még olyan szingli pasi is, aki boldoggá tehet. Te ne tégy boldogtalanná minimum 6 embert! Gondolkozz, és húzd be te is a féket, még ha nehéz is. Ezek emberi sorsok. Te hogy éreznél, ha neked a 4 gyereked apját csábítaná el valaki? Legyen lelkiismereted! És aki már másé, abba a kapcsolatba nem piszkálunk.”

#17863-as súgás: „Most mi ez a ribancozás? Kettőn áll a vásár! Lehet, hogy a pasi ugyanúgy akarja ezt az egészet. És talán később ugyanúgy meg fogja csalni a feleségét. Baráti társaságban történt hasonló eset. Ott 3 gyerek volt, de sajnos nem működött a házasság. Ha a pasi igazán szereti a feleségét és csak őt akarja, akkor nem fog kelleni neki más nő! Ítélkezni könnyű.”

Adri: „Sajnos én voltam hasonló helyzetben, ám én gyerekként kellett hogy átéljem ezt a borzalmat. Hárman vagyunk testvérek, és az apukámra rányomult az egyik munkatársnője, akinek a gyerekeivel ráadásul barátok is voltunk gyerekként, együtt játszottunk állandóan. Borzalmas volt gyerekként megélni azt, hogy Apu furcsán viselkedik azzal a »kedves« nénivel, Anyával pedig sokat veszekszik. A szüleim szerencsére megmentették a házasságot, ám nyomatékosítanám, hogy ez az időszak bennem gyerekként iszonyú fájdalmakat okozott. Tönkretenni gyerekek életét a dugás miatt (már bocsánat), az minősíthetetlen. Ja, és ha még titokban is marad, a gyerek bizony MINDENT megérez. Ezt sajnos tudom!”

#17961-es súgás: „A tabu az nálam minden esetben tabu, és ez nem csak a kapcsolatban élő férfiakra értendő! Vannak dolgok, amik tabuk. Ez ennyire egyszerű. Egy nő attól nő, hogy a fejével gondolkodik, és igyekszik az érzelmeit is ennek megfelelően koordinálni, nem úgy, mint a pasik nagy része, akik az eszük nagy részét a nadrágjukban hordják. Ne felejtsük el, mindig a nő választ, a pasi csak áldozat. Így nekünk kell hogy több eszünk legyen!”

A súgásra érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod! 

A hét szexkérdése: Hogyan nyomd el a vágyat?Jövő heti szexkérdésünk: Húsz fölött szűznek lenni ciki?Ha van véleményed, írj a Megsúgom oldalra, ahol anonim, regisztráció nélkül tudsz üzenni, kommentelni. 

 

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

A hét szexkérdése: Hogyan nyomd el a vágyat?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top