Szex

A hét szexkérdése: Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?

Vajon meghatározható az az életkor, amikor már ideje átesni az első szexuális élményen? Egy 21 éves olvasónk erre a kérdésre keresi a választ az NLCafé titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon.

„21 éves vagyok és szűz. Engem nem igazán zavar a dolog, de a saját kortársaim szerint ciki. Így alakult. Én nem bánom, hogy nem adtam magam olyanoknak, akiknek csak egy strigula lettem volna. Más pedig még nem jött…” írja a Megsúgom oldalon. Az olvasókra természetesen ezúttal is lehetett számítani.

A hét szexkérdése: Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?

#24792-es súgás: „A szüzesség értéke sajnos leértékelődött, de hidd el, hogy nagyon is fontos, kivel veszted el, egész életedben végig fog kísérni. Várd ki a megfelelő partnert, és nem fogsz csalódni.”

#24796-os súgás: „Én 22 éves voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, és egy cseppet sem bántam meg, az akkori párom lett a férjem, és minden nagyon jó. Szerintem nem kell elsietni a dolgot, én nem foglalkoztam azzal, hogy mások már rég túl vannak rajta. Fel a fejjel, és csak pozitívan!”

#24811-es súgás:
„Már miért lenne ciki 21 évesen? Csak egyre vigyázz: ha az igazira vársz, örökké szűz maradsz.”

#24812-es súgás: „Ez nem ciki! Az a buta, aki nem a tulajdon szívére, testére hallgat, és szexel, közben meg nem élvezi.”

#24816-os súgás: „Én is távolságtartó, megközelíthetetlen, bizalmatlan lány voltam mindig is. 22 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem egy olyan fiúval, aki nagyon tetszett már elsőre, de először csak barátok voltunk. S lassan átalakultak az érzéseink, s mély szerelem lett, vele feküdtem le életemben először. Ennek már 11 éve, és a mai napig imádom, ő a legjobb barátom és a szerelmem egyben. Eljön a te embered is, ne aggódj!”

Morzsa: „Dehogy ciki, én is 21 vagyok… én is szűz, pont amiatt, amit leírtál. Majd eljön a mi igazink is, tudod, »minden rózsa mellé kell egy karó«. Másokkal meg nem kell foglalkozni.”

#24823-as súgás: „Én 23 voltam, amikor megtörtént. Igazából nem tudom neked megmondani, hogy a fiú személyisége (előtte nem találkoztam hasonlóval), vagy az én elhatározásom (legyen meg, igazán akarom már!) volt-e a kulcs a dologban… Ő nagyon örült, és büszke volt rám, hogy ő lehetett az első (szét is akarta kürtölni mindenkinek, amit én annyira cikinek tartottam, hogy ilyen korban.. :)) Drukkolok neked, hogy találkozz valakivel, aki a kezébe veszi az irányítást, ha a te személyiséged nem ilyen.

#24832-es súgás: „Én 20 éves voltam, amikor megtörtént, és nagyon örülök, hogy addig vártam vele. Az akkori párom nagyon figyelmes volt, és valahogy éreztem, hogy ő az, akinek oda merem adni magam. Bár utólag elmondta, hogy nagyon be volt rezelve, mert én voltam az első szűz barátnője. 😀 (És igen, nagyon mókásra sikerült az első alkalom.)”

#24838-as súgás: A szüzesség értéke sajnos leértékelődött! – Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért érték a szüzesség. Azt, hogy valaki igényes, és megválogatja a partnereit, én is annak tartom. A szüzességet értéknek tartani olyan, mintha ezzel azt mondanánk ki, hogy aki elveszíti, az elveszít az értékeiből egy fontos részt… A szüzesség csak egy állapot. A nő nem konzerv, amelynek a tartalma megromlik, ha kinyitják.”

Lisbeth: „Én 22 voltam, amikor elvesztettem. Akkoriban már én is rástresszeltem a helyzetre, hogy én most már mindig szűz maradok, mert ha eddig nem történt meg, eztán már ciki lesz. Nagyon válogatós voltam ugyanis jó ideig, s mindenkit lapátra tettem. De jött egy nyár, s egy fiú, s minden annyira természetesen zajlott, hogy parázni sem volt időm. Szép volt. Bár az a kapcsolat a nyárral el is múlt, nem sajnálom, hogy nem előbb és nem később esett meg a dolog.”

#24948-as súgás: „A kolléganőm 29, és ő is szűz még. Azt már kicsit aggasztóbbnak találom, de nem cikinek. Egyszerűen csak nem jött neki sem még az igazi, és ezért aggódom picit érte.”

Nimellos: „21 leszek és én is szűz vagyok még, és van egy barátnőm, aki szintén ebben a cipőben jár. Nem azért vagyunk még azok, mert csúnyák lennénk, mert van udvarló mindig. Sőt az igazit se várjuk, és a maradandót se. De ha tényleg nem érezzük azt, hogy megvan a kellő érzés ahhoz, hogy lefeküdjünk valakivel, mért erőltetnénk? Mióta megtudtam, hogy a barátnőm is ugyanabban a cipőben jár, már könnyebb, mert tudom, hogy nem csak én vagyok ezzel így.”

A többi izgalmas hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

MegsúgomJövő heti szexkérdésünk: Szülők és a szex! Neked is kényes téma? – Ha van véleményed a témában, írd meg a Nők Lapja Café titokfalán, a Megsúgom oldalon. Anonim, regisztráció nélkül. 

 

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top