Szex

A hét szexkérdése: Orgazmus nélkül elhagynád a párod?

"A barátom szakított velem, mert képtelen vagyok az orgazmusra" – írja egy olvasónk a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon. Olvasóink segítettek!

„A barátom szakított velem, több, mint másfél év után, mert képtelen vagyok az orgazmusra, és neki hiányzik a tudat, hogy képes valakinek örömet szerezni. Annak ellenére, hogy tiszta szívből szeret” – írja olvasónk a Megsúgom oldalon. Olvasóink pedig kiderítették, mi lehetett a baj.

A hét szexkérdése: Elhagynád a párod, ha nem tudnád kielégíteni?

Grafika: Dániel András

#34009-es súgás:
„Ha a pasi fejével gondolkodom, akkor azt hiszem, hogy ez egy rém frusztráló helyzet, sérti a férfiegót.”

0920: „Hát ez azért oda-vissza alapon működik. Szerintem is rém frusztráló lehet, ha nem tud neked örömet okozni. Nyilván nem az a megoldás, hogy lelépek, de ezt át kellett volna rágni milliószor, kipróbálni mindenfélét, és nemcsak őt kellene, hogy zavarja, hanem téged is. És nem csak neki kellett volna szólni meg utánaolvasni, hanem neked is.”

#34008-as súgás: „De miért nem dolgoztatok a szexuális életeteken? Mindenki el tud jutni a csúcsig, csak melózni kell érte.”

Súgó: „Dolgoztam volna rajta, ha mondja. Egy éve merült fel először a téma, akkor is majdnem szakítottunk. Azóta én azt hittem, hogy már túl van ezen, és elfogadta, hogy nekem még soha nem volt, vagyis kétszer, még régebben, de akkor is csak alkoholos állapotban sikerült. Szóval ha én nem hozom fel most, hogy látom rajta, hogy nem kíván, akkor ki tudja, meddig nem szól. De ha tényleg ennyire fontos neki ez, nem értem, miért nem szólt, miért nem olvasgattunk utána, vettünk ezt-azt, hogy menjen.”

#34006-os súgás: „Nincs frigid nő, csak béna partner.”

#34026-os súgás: „Na, jó! Szegény, önbizalomcsorbult faszik! Akik csak attól érzik magukat férfinek, ha orgazmusig juttatják a nőjüket. Miért nem hiszik el, hogy egy nőnek pusztán a szeretkezés ténye is röpítő?”

Súgó: „Tudom, hogy a szex az egyik alappillére egy kapcsolatnak. Ezért mondtam neki, hogy döntsön. Mert nincs arra szükségem, hogy esetleg amikor már van egy gyerekünk, hirtelen megőrüljön és lelépjen. Ugyanakkor fel nem tudom fogni, hogy ez tényleg ekkora jelentőséggel bírhat egy férfi számára.”

#34057-es súgás: „Nincs azon mit megbeszélni, hogy nincs orgazmusa. Annyi sok nőnek nincs orgazmusa aktus közben, de ettől még igenis imádja a szexet! Ezzel az alacsony önbizalommal érik el a férfiak azt, hogy a nők jó része csak tetteti az orgazmust. Pont azért, hogy nehogy úgy járjon, mint a Súgó. A nagybecsű férfiak jobban szeretnék, ha megjátszanánk nekik az orgazmust?”

#34139-es súgás: „Szerintem előbb ismerd meg a saját testedet, tapasztald meg, hogy mi okoz örömet, mitől elégülsz ki, és utána próbálkozz férfiakkal. A nőn is múlik a saját orgazmusa, nem csak a férfin. Amíg saját magadat sem tudod kielégíteni, addig ne várd el mástól. Te mondtad, hogy még magadnak sem sikerül, akkor ott nem a férfi a hibás, hanem te.”

#34145-ös súgás: „Szerintem ez a srác nem egoista, csak nem lehetett nagy élmény neki így a szex. Vibrálóbb partnerre van szüksége, a lánynak meg egy jó tanárra.”

#34200-as súgás: „Kedves Súgó, végigolvastam, mit írtak eddig. Nálunk az elején jó volt, nagyon jó, majd idővel rájött, hogy ez neki nagyon melós, már nem akart fáradni, hogy nekem is jó legyen. Nyitott voltam én mindenre, de nem tudtam versenyezni a munkatársával, aki akkor is eksztázisba esett, ha megfogta a kezét. Én nem óhajtottam megjátszani, más megtette.”

Bí: „Szerintem mindketten hibáztatok. Egy kapcsolat alapja, hogy minden problémát megbeszéljetek, és együtt megoldjatok. Főleg az ilyen témákban, ami tényleg rajtatok múlik! Egy nő tanulja az orgazmust, ehhez türelmes, megértő, toleráns pár kell, akinek gondolkodás nélkül mered mondani, hogy ne így, inkább úgy, kicsit gyorsabban, lassabban, finomabban, mélyebben stb. Így megtanultátok volna. De hát ugye minden problémának az a megoldása, hogy szőnyeg alá…”

A súgáshoz érkezett többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: Elhagynád a párod, ha nem tudnád kielégíteni?Jövő heti szexkérdésünk: Szerinted működhet hármasban? – Ha van véleményed a témában, írd meg a Megsúgom oldalon! Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

A hét szexkérdése: A házassághoz kell szerelem?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top