Szex

A hét szexkérdése: Szerelmesen az orgazmus is eljön?

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egyik olvasónk megvallotta, még soha nem volt szerelmes, és orgazmust se élt át. Az előbbitől várja az utóbbit.
A hét szexkérdése: Szerelmesen az orgazmus is eljön?

Azt szeretném megkérdezni, hogy szerelmesen a szex más, mint szerelem nélkül? Még soha nem voltam szerelmes, és még soha nem volt orgazmusom – írja egy olvasónk az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon.

#10714-es súgó: „Szerelmeskedés során nemcsak hogy orgazmusod lesz, hanem utána se fogod kutyául érezni magad. Szerelemmel vagy nélküle, összehasonlíthatatlan a kettő.”

Poppy: „Teljesen más a szex szerelemmel, össze sem hasonlítható azzal, ha az ember csak úgy baszik valakivel, ez utóbbi számomra körülbelül egy maszturbálást jelent. Számos érzelmi motiváció van, ami miatt szerintem a nők belemennek a szexbe (hogy nőnek érezze magát, vagy bosszúból pl.), de én egy ideje már csak akkor fekszem le valakivel, ha olyan hatással van rám, hogy megremeg tőle a gyomrom, a térdem. Az ilyen együttlétek pedig elképesztőek, fantasztikus testi-lelki pillanatokat tudok így megélni.”

#10726-os súgó: „Persze hogy más, ha szex vad és állatias, ha nincs más. Ellenben, ha érzelmek is vannak, úgy már belekerül az egész kapcsolatba egy csomó minden más – ami szerintem bonyolítja a dolgot.”

1-es súgó: „Én csak szerelemből szexelek, mert a szerelem nélküli szex olyan állatias, egy nőnek semmilyen lelki kielégülést nem hoz. Felesleges valaminek tartom.”

#10729-es súgó: „Jobb érzés szeretve lenni, és úgy lenni valakivel, aki elfogadja a testi hibáid is akár, nem kritizál, hanem úgy adja magát neked, tiszta szívből, igazán. Bár a férfiak zömének nem kell érzelem a szexhez, de a női lélek más. Szerintem is szebb dolog, ha szereted a párod, több, tartalmasabb az együttlét.”

mucika: „Szerelemből szexelek ugyan azzal a pasival 27 éve! Én azt nem tudom, mi az az egyéjszakás kaland, viszont a mai napig mindenem borzong, ha a párom a nyakamra lehel egy csókot, miközben én pucolom a krumplit.”

#10779-es súgó: „Létezik ugyan szerelem nélküli orgazmus, és orgazmus nélküli szerelem is. Persze a legjobb, ha a kettő egyszerre van jelen, különben könnyen az önbecsülésed látja kárát az egésznek. A szerelemtől borsózol bele az érintésbe, a csókba, és azért imádod a párod minden porcikáját. Azt egyrészt neked kell kitapasztalnod és tudnod, hogyan éred el az orgazmust (pl.: inkább csikló- vagy hüvelyi orgazmus, mert sokan csak az egyikre képesek, és mindkét helyen kicsit más az orgazmus).”

#10866-os súgó: „Én se voltam még olyannal, akibe szerelmes voltam, és bocs, de engem felháborítanak azok, akik elképzelhetetlennek tartják szerelem nélkül a szexet, egyéjszakásokat stb. Mit lehet ezen nem érteni? Nem esek éppen könnyen szerelembe, alaposan megválogatom, hogy kivel megyek bele egy komoly kapcsolatba, de ettől még vannak testi igényeim. És igen, tudok róla, hogy »létezik« önkielégítés is, és gyakrabban is csinálom, mint amilyen gyakran szexelek, de valahogy nem ugyanaz, hadd ne magyarázzam már el.”

Ha el akarod olvasni a Súgáshoz érkezett többi hozzászólást, kattints ide!

A hét szexkérdése: Szerelmesen az orgazmus is eljön?Jövő heti szexkérdésünk: Újra lángra lobbanhat a szerelem az ex iránt? Ha van véleményed a témában, írd meg az NLC titokfalán, a Megsúgom oldalon. Regisztrálnod nem kell, anonim üzenhetsz. Kattints ide!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top