Szex

A hét szexkérdése: Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy férj kér tanácsot; szereti feleségét, de ő elutasítja a szexet, mit tehet? Olvasóink segítettek.

Asszonyok, nők! Arra válaszoljatok nekem mint férfinak, hogy ha a feleség, akit te mindennél jobban szeretsz, végleg összezárja a lábait, mi a helyes lépés? Nem akarok elválni, ő a gyerekeim anyja, a társam, és nagyon szeretem. El sem tudom képzelni, hogy ne mellette ébredjek. De a szex megszűnt köztünk. Nincs rá igénye, már mindent megpróbáltunk, hogy visszatérjen a vágy, de semmi. Én viszont nem bírom sokáig már szex nélkül. Úgy gondolom, ez lehetetlen kérés tőlem – írja a Megsúgom oldalon. A kérdésre rengeteg hozzászólás, tanács érkezett, ezek közül szemezgettünk.

A hét szexkérdése: Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?

#12490-es súgás: „Ugyanez volt nálunk is. A barátom nem kívánta a szexet. Megtudtam, hogy maga alatt van, lelkileg gondjai voltak, főleg hogy mi is veszekedtünk. Megbeszéltük, hogy hogyan kéne ismét egymást izgatni, mert 4 hónapig nem volt szex. És most hétvégén újra sikerült.”

#12491-es súgás: „Keress segítséget: pszichológust, szexológust, háziorvost. Biztos van oka a feleségednek, ha neked nem mondja meg, hátha egy szakembernek beszél. Mondd el neki azt, amit ide leírtál, mutasd meg neki a súgást! Kérdezd meg tőle szemtől szembe, miért nem akar!” 

#12493-as súgás: „Ha nagyon szereted, akkor nem erőltetsz rá olyat, amit nem akar. Beszéld meg vele a problémád, hogy milyen megoldásokat bírna el a kapcsolatotok. De nem lehet, hogy csak nem elégíted ki eléggé? És évek alatt így elment a kedve tőle?”

#12496-os súgás: „Egy nő, feleség akkor zárja össze a lábait végleg, ha már nem szeret téged. Sajnálom, hogy ezt kell írjam neked. Aki szeret, az akkor is magához enged, ha neki már ez nem okoz örömöt, mert vannak ilyen házasságok is, de ha a szeretet megvan, megteszik csak azért, hogy a másiknak öröme legyen.”

A súgó: „Köszönöm szépen a tanácsokat, tényleg tanulságosak. Tudom, hogy ez egy férfi »szájából« talán furcsán hangzik, de szeretőt nem akarok keresni, saját magamtól hánynék, ha megtenném. Én csak a feleségemet akarom visszakapni, és azért írtam ide kétségbeesésemben, egy ismerősöm ajánlotta az oldalt. Úgy látom, jól tettem.”

A súgó: „Nem erőltetek semmit, egyszerűen csak szeretkezni szeretnék vele. Terapeutákhoz nem akar elmenni, mert azt mondja, ő nem fogja a szexuális életét taglalni idegeneknek. Azt állítja, szeret, de a vágya egyszerűen elmúlt. 12493 a te hozzászólásodat külön át fogom gondolni, eddig még sosem mondta, hogy valamit nem csinálok jól, vagy úgy, ahogy kéne, de attól még lehet ez a háttérben.”

#12500-as súgás: „Úristen, hogy én mennyire tudnék értékelni egy ilyen férfit. Ritkaság vagy, ugye tudod?”

#12515-ös súgás: „Ilyen szakasz a mi életünkben is volt, és majdnem 2 évig tartott. Nagyon megbántott a férjem, és haragudtam rá, de muszáj volt a gyerekek miatt folytatni. Nem csalt meg, de úgy éreztem, becsapott. Aztán ő nem kért bocsánatot, nem is volt neki fontos az egész. Közeledett, de én haragudtam rá, elutasítottam, ő meg nem kérdezett, én tovább fortyogtam. Ez így ment addig, amíg el nem felejtettem az egészet.”

#12517-es súgás: „Nem lehet, hogy valami más nyomasztja? Gondolok itt arra, hogy »unatkozik« az életében, nem feltétlenül szó szerinti tétlenségre gondolok, inkább csak arra, hogy belefáradt, nem érdekli, nem érik új élmények, nem történik semmi, amitől magabiztos lenne, ami inspirálná.”

Babe:
„Nálam a fogamzásgátló csapta agyon a libidómat, annyira, hogy nem is hiányzott a szex. Ez megdöbbentett és egy idő után meg is ijesztett, mert nem voltam ám mindig így. Továbbra is imádtam a párom, szükségem volt rá, hogy odabújjon, de ha kalandozni kezdett a keze, az már nem tetszett, sokszor nyűg volt. Aztán azért engedtem, mert tudtam, hogy neki igenis szüksége van rá, de persze hamar észrevette, hogy nem élvezem, így neki is lelohadt a »kedve«.”

A súgó: „Kedves Hölgyek! Nagyon köszönöm az összes jó tanácsot, jó pár dologra sikerült rádöbbentenetek, amikre bevallom, magamtól nem is gondoltam volna. Mi, férfiak sajnos tényleg máshogy lettünk összerakva, de örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt. Egy közös (kettesben) hétvégi kiruccanás mellett döntöttem a feleségem egyik gyerekkori kedvenc helyére, remélem, ezzel sikerül őt kizökkenteni, és a problémákra is fény derül majd.”

A többi hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?Jövő heti szexkérdésünk: Leküzdhető az orális szexszel szemben érzett undor?
Ha van véleményed a témában, küldd el nekünk a Megsúgom oldalra. Anonim tudsz üzenni, regisztrálnod sem kell. Válaszod ide küldd!

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top