Szex

A hét szexkérdése: Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?

Az NLCafé titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy feleség arról ír, hogy férje 5 év házasság után nyitott kapcsolatra vágyik. Olvasóink persze megvigasztalták.

„A párom tegnap előhozott egy kellemetlen témát: nyitott kapcsolat. Azt hittem, lefordulok a székről. Mindezt 5 év után. Ezt hogy képzeli?” – írja a Megsúgom oldalon. A kérdés már csak annyi: ilyenkor mégis mi a teendő? 

A hét szexkérdése: Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?

 Grafika: Dániel András

#19532-es súgás: „Úgy képzeli, hogy szeretne más nőkkel is lenni, de úgy, hogy közben meg otthon is szeretne lenni veled, nem akarja feldobni a kényelmes fészkét, csak kalandozna. Ez az, amikor a káposzta is megmarad, de a kecske is jóllakik. Én sem szeretnék ilyet. Megértelek!”

Abi: „Fuss, menekülj! Ha nekem ezt ajánlaná valaki 5 év együttlét után, hát én ezt tenném, akármennyire nehéz. Utólag meglátod majd, hogy ez a helyes. Te miért ne érdemelnél olyan férfit magad mellé, aki csak téged akar?”

#19551-es súgás: „Egyre több pasi képzeli azt, hogy bármit megtehet a nővel. És valljuk be, a nők rontják el, mert sok mindent elnéznek a párjuknak.”

#19556-os súgás: „Egy nyitott kapcsolatban nem a párja az embernek a másik, hanem inkább a testvére vagy az anyja. Ilyenkor a kapcsolat átalakul egy baráti kapcsolattá, egy együttélési dologgá. Azért kíváncsi lennék, mit szólna, ha holnap megmutatnád neki azt a férfit, akit te választanál a nyitott kapcsolatba. Szerintem nem örülne neki. Egyes férfiak úgy képzelik, nyitott a kapcsolat nekik, a nőnek nem. Hát mondd meg neki, nem vagy az anyukája, se a húga.”

#19559-es súgás: „Szerintem már meg is csalt, csak legálissá akarja tenni, vagy megvan a következő áldozat.”

#19764-es súgás:
„Az elszakadás első fázisába érkeztetek. Ha belemész azért, ha nem, azért. Gondolkozz! Gyáva kimondani, hogy ő már rád unt és váltana, de megadja a lehetőséget mindkettőtöknek a váltásra – leginkább önzőségből magának, te csak a futottak még vagy. Persze azért moshatsz, főzhetsz addig is rá. Minél előbb hagyd faképnél, hadd koppanjon egy jó nagyot!”

susu: „Nem túl szép tőle. Gondolkodj el rajta, ne dönts hirtelen, beszéljetek egymással erről, ha fontosak vagytok tényleg egymásnak… Nem minden kapcsolat egyforma, ne más kapcsolatokhoz viszonyítsd a tiédet… Ismerek olyan házasságot, ahol ez így működik. Persze az inkább barátság (ami sokszor jobb, mint a szerelem, az nem tart soká), csak az önérzeted miatt ne szakíts, időt kell ennek is hagyni…”

#19928-as súgás: „Fuss, menekülj! Szó szerint ez jutott eszembe, minthogy már átéltem egy ilyen helyzetet, 10 év után két gyerekkel. Próbáltam mindent, hogy mentsem a kis családom, de a végén nem maradt semmi. Végül elváltunk. Mai fejemmel egy pillanatig nem reménykednék.”

Mara: „Egy könnycseppet sem ér az ilyen! A nyitott kapcsolat NEM kapcsolat. Ezzel már ki is mondta a szakítást részéről. Hidd el, hosszú távon Te jársz jobban, mert éretlen a srác. Nagyon éretlen. Ha nem vagy neki elég, akkor szevasz, tavasz, nehéz lesz, de kihevered. Még mindig jobb, mint ha állandóan megalázna a kalandjaival. AZONNAL RÚGD KI.”

#20003-as súgás: „Rossz helyen keresed, a hiba bennünk van, mert sok nő annyira majrézik egyedül marad, inkább belemegy minden szarba, csak ne legyen egyedül. Ez itt a gond! Ezért ilyenek a hapsik, tudják, ritkák, így nekik mindent szabad. Én inkább voltam egyedül évekig, mint megalkudtam. Megvannak az elveim, az erkölcsi nézeteim, a büszkeségem, alább nem adom.”

#20162-es súgás:
„Teljesen egyetértek. A nők sokszor olyan méltatlan és megalázó viszonyokba is belemennek, nehogy 5 percet egyedül kelljen maradniuk egy lakásban önmagukkal, hogy utána ne csodálkozzanak, ha sok pasi kapcaként kezeli őket. Nem tisztelik magukat, nem tisztelik őket a pasik sem. Egy 5 éves kapcsolatban arra a kérdésre, hogy mit szólsz ahhoz, hogy mától nyitott kapcsolatban éljünk, egyetlen válasz létezik: kösz, nem, anyád, költözz vagy költözöm, szevasz! Egy percig sem érdemes gondolkodni.”

A további hozzászólást a Megsúgom oldalon keresd!

MegsúgomJövő heti szexkérdésünk: Hány fél kell az elcsábuláshoz?

Ha van véleményed a témában, üzend meg nekünk itt!

 

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top