Szex

A hét szexkérdése: Tíz év után feldobható a szex?

Szexmegvonás, tánc, kemény szavak, combfix és gyerekprojekt: a Megsúgom szerkesztői szerint ezekkel lehet igazán felkorbácsolni a vágyat.

“Szeretnék tippeket kapni, hogy egy kicsit felpörgessem a 10 éves kapcsolatomat. Most egy kicsit “laposabb” korszakot élünk de nem szeretném, hogy kárba vesszen csak mert “megszoktuk” egymást. Igazi nőcis praktikákat várok!” – írja egy olvasó a Megsúgom oldalon. Lássuk, milyen tippeket kapott!

A hét szexkérdése: Tíz év után feldobható a szex?

Nini: „Este, amikor nem vagytok nagyon fáradtak, és a párod épp csinál valamit, ami elvonja a figyelmét, sminkeld ki magad, vegyél fel valami szexis ruhát, és mondd azt neki, hogy: Jó estét uram, tehetek valamit önért? Kacéran, szexisen közeledj! Ez szerintem nyerő.”

#46626-os súgás: „Szeress bele újra! Ha ez sem sikerül, mit vársz? A vágy/gerjedelem vágyat ébreszt. Szóval a sóvárgás a kapcsolat kezdetén ragadós, miért ne lehetne az házasságban is? Törődj magaddal, kényeztesd magad (testápolás), érezd magad szexinek, sóhajtozz! Rá fog harapni a párod.”

Súgó: „Igen ez valóban működik, hiszen ezeket is bevetettem már, fehérnemű, csini ruha, meg azért igyekszem magammal törődni, nemcsak miatta, hanem amúgy is, de attól félek, hogy talán ez is megunható egy idő után. Nem szeretném elveszíteni őt, és talán ő sem engemet, de mégis, annyi szép kísértés van, és nálunk meg a monoton hétköznapok.”

#46631-es súgás: „Nekem az idegen helyek jönnek be: szállodai szobák, kirándulások más városokba. Egy újabb gyerek is feldobná a kapcsolatot.”

Nini: „Én például csináltam olyat, hogy este, hazafelé menet a kocsiban, amikor külterületre értünk, egyszerűen benyúltam a lábai közé, megmarkoltam, de csak finoman, és azt mondtam, hogy Akarlak! MOST! Elakadt a lélegzete, lekanyarodott az első kies bekötő útra, és csodás volt. Azóta is szívesen emlékszik rá, sőt magától is elvisz néha kocsikázni. 6,5 éve vagyunk együtt, és mindig be tudom pörgetni, ha egy picit extrémebb a ruhám, a sminkem, vagy kitalálok valami újat.”

Súgó: „Én szeretem őt, ezzel nincs is semmi gond, és ő is engem, de 10 év az 10 év. Változunk és akarva-akaratlanul ellaposodnak dolgok. Persze vannak időszakok, amikor feltámad bennünk a régi önmagunk, de mégis talán ritkulnak ezek a korszakok, és ettől talán hülyén hangzik: gyorsabban öregszünk.”

Nini: „Kényeztesd egy kicsit: fektesd le meztelen, kösd be a szemét egy könnyű sállal, tegye a kezét fel a feje fölé (ha jólesik, azt is összekötözheted). Nagyon finoman (tollal, jó minőségű sminkecsettel) kezdd el simogatni, váratlanul csókold meg a legkülönbözőbb helyeken, amit szeretnél, amikor már totál be van indulva, akkor használj egy kis síkosítót, és nézd egyszerűen lovacskának, pattanj nyeregbe!”

Súgó: „Arra gondoltam, hogy el kellene kezdenem táncolni, vagy csak tenni olyat, ami engem éltet. Régen imádtam táncolni, csak nála vertem ki a biztosítékot, mert régen látta, hogy mennyire bejött ez a pasiknak, és baromira féltékeny volt. Féltett. És ez az az érzés, amit szeretnék picit felkelteni. Talán nekem is jót tenne, és nem tőle várni a csodát. Valahol itt legbelül kellene rendbe tenni a dolgaimat.”

#46701-es súgás: „Anyám megtanult hastáncolni, hazament és lejtett apámnak egy komolyat. Apám elájult, de imádta. Azóta együtt járnak salsaórákra és gyakran járnak mulatni, salsázni. Pedig ők már 30 éve házasok. Nekik bejött.”

Súgó: „Ez jó! Én is azt akarom, hogy lásson még dögösnek a párom, és nem azon tűnődni 5-10-15 év múlva, hogy miért lépett le valaki mással. 37 vagyok, szerintem nem egy rossz nő, legalább is a visszajelzés megvan még most is, de én úgy gondolom, hogy a külső egy ideig-óráig számít, de ha jönnek azok a bizonyos hétköznapok – szóval meg kell dolgozni egy kapcsolatért, mindkét fél részéről. Szóval ezért kértem tippeket.”

#47209-es súgás: „Menjetek el közösen egy szexshopba! Hátha találtok valami nektek való kiegészítőt. Az én férjemnek ez nagyon bejön.”

kovászos uborka: „Egyetértek a sok jó hozzászólással. Azonban még érdemes elgondolkodni az ellenkezőjén is. Ha fel akarod lendíteni a vágyat, akkor tudatosan mondd meg neki, hogy pl. most egy hónapig tilos a szex, tilos hozzád érnie. Ahogy letelik az egy hónap, tuti nem tud ellenállni neked. Az is lehet, hogy az egy hónapot sem bírjátok ki. Persze a tilalom alatt mindig szexi fehérneműben légy. Ha valami tiltva van, az még jobban kell!”

A súgáshoz érkezett többi, nagyon is tanulságos hozzászólást a Megsúgom oldalon találod!

A hét szexkérdése: Tíz év után feldobható a szex?Jövő heti szexkérdésünk: Félrelépett! Visszafogadnád? – Ha van véleményed a témában, írd meg a Megsúgom oldalon. Nem kell regisztrálnod, anonim tudsz hozzászólni. Kattints ide!

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

A hét szexkérdése: A házassághoz kell szerelem?Válságban a házasságotok? Adj magatoknak egy utolsó esélyt, és bízzátok magatokat a Nők Lapja Café szakértői csapatára! A részletekért kattintsatok ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top