Szex

A hét szexkérdése: Sok a heti két szex?

Az NLC titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk a fenti kérdésre keresi a választ. Olvasóink segítenek neki.

Másfél éve vagyunk együtt. Azt mondja, ő nem szexőrült. A heti 1-2 az már őrültség? Minden este simogat, csókok, aztán jó éjszakát. Már mindent kipróbáltam, előtte simogattam magam, combfix stb… reakció: semmi. Szeretem, de…” – írja olvasónk az NLCafé titokfalán, a Megsúgom oldalon.

A hét szexkérdése: Sok a heti két szex?


#17661-es súgás: „Kommunikáció az istene mindennek. Beszélj vele és magyarázd meg neki a dolgokat úgy, ahogy te éled meg őket. Ha utána sem történik változás, akkor keress egy igazi férfit magadnak. A szexnek nem kell alkalmat keresni, főleg meg nem azt találgatni, hogy hányszor sok, meg hányszor kevés. Lehet, hogy valami frusztrációja van, vagy valami egyéb, tőled független okok miatt nem megy neki gyakrabban. De semmiképp ne várj tovább!”

A súgó: „Kommunikációban nincs hiány. Mindent megmagyaráztam már neki. Imád velem lenni, de szerinte neki nincs több igénye, tökéletesen kielégítő számára a szex. Egyszerűen mindig ide lyukadunk ki.”

#17680-as súgás: „Az ilyen nem fog változni hosszú távon, csinálhatsz, amit akarsz. Az én pasim is ilyen (3,5 éve vagyunk együtt), amikor felhozom neki a témát, mindig ott kötünk ki, hogy én vagyok nimfó (heti 2-3 alkalom lenne számomra az ideális). Ne hibáztasd magad, ez miatta van így. Ha meg tudsz vele barátkozni, akkor marad, ha nem, akkor meg tedd lapátra! Ez attól is függ, hogy neked mennyire fontos a szex. Amúgy az a pár alkalom, amikor együtt vagytok, jó?”

A súgó: „Neki heti 1 az ideális. Hülyén hangzik, hogy így statisztikázzuk, de ez van. Amikor együtt vagyunk, az jó, kielégítő. A szervi problémára már én is gondoltam, de szerintem inkább agyban van a gond (ezt ő mondta). Valami érhette korábban, vagy nem tudom. Előttem alkalmi kapcsolata volt, ahova 2 hetente, havonta járt. Itt lehet valami bibi.”

#17772-es súgás: „Nekem is volt egy ilyen pasim. Minden héten szigorúan egyszer, és ráadásul csak szombaton. Hiába csináltam bármit. Aztán a kapcsolatunk vége felé az utolsó három hónapban semmi. Én egyre rosszabbul éreztem magam, azt hittem, velem van a baj. Próbáltam vele erről beszélni, és végül az jött ki, hogy minden egyes kapcsolatának ez volt a vége, hogy ő nem tudott lefeküdni az adott csajjal, ezért szakítottak.”

A súgó: „Ó jaj, ahogy látom a helyzetem, akkor reménytelen. Azért egy dolog mégis piszkálja még a csőrömet. Eddig kétszer volt mosolyszünetünk. Érdekes, akkor meg odatette magát. Amikor lenyugodott, hogy vagyok neki, akkor minden visszatért a régi kerékvágásba.”

#17844-es súgás: „A 17772-es súgó vagyok. Nekem ugyanez volt! Állandóan szakítottunk, és amikor éppen nem voltunk együtt, akkor őrülten kívánt, akárhol, akármikor, csak szexeljek vele. De amint megint összejöttünk, már egyáltalán nem érdekeltem. Igyekezz lelépni, velem három évig játszotta ezt.”

A súgó: „Annyi mindent átértékeltem magamban. Meggyőztem magam, hogy milyen fontos a lelki része a kapcsolatnak, de akkor érzem jól magam, ha testi részével is egyensúlyban van. Jelenleg el vagyok keseredve, nő vagyok, és nem tudok vele mit kezdeni. Kell az érintés, meg a simogatás persze, de mit tegyek, ha nekem közben elindulnak az érzések, az a bizonyos bizsergés, nála meg semmi. De ahogy látom, nem vagyok egyedül ezzel a problémával.”

Ha kíváncsi vagy a többi hozzászólásra, kattints a Nők Lapja Café titokfalára, a Megsúgom oldalra!

A hét szexkérdése: Sok a heti két szex?Jövő heti szexkérdésünk: Házasságból nyitott kapcsolat? Működhet?Ha van véleményed a témában, oszd meg velünk a Megsúgom oldalon keresztül. Anonim tudsz kommentelni, regisztrálnod nem kell. 

 

Korábbi hetek szexkérdései – Szólj hozzá!

A hét szexkérdése: „A feleségem vagy a szeretőm válasszam?”
A hét szexkérdése: Sajnálatból vele maradnál?

A hét szexkérdése: Elítéljük, ha valaki a testével keresi a kenyerét?

A hét szexkérdése: Reggel tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Vita után tényleg jobb a szex?
A hét szexkérdése: Gond-e, ha nagy a korkülönbség?
A hét szexkérdése: Hány évesen kezdjük a szexet?
A hét szexkérdése: Miért színlelünk?
A hét szexkérdése: Bevállalnád a tisztasági papírt?
A hét szexkérdése: Kinek a dolga a védekezés?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top