Szex

Mit csinálj karácsonykor, ha épp nincs pasid!

Ha valakinek nincs párja, és nem akar egyedül lenni karácsonykor, adunk néhány tippet, mivel töltse az ünnepeket.

Nem kell befordulni meg szomorkodni, inkább csak jól érezni magunkat, ha éppen úgy alakult, hogy nincs párunk karácsonykor. Ilyenkor sem áll meg az élet a városban: sokan rokonlátogatás után (vagy helyett) szépen felöltözve fogják magukat és elindulnak a kedvenc romkocsmájukba vagy pubukba, és találkoznak a barátaikkal, koccintanak és örülnek. Egész más a hangulat ezeken a helyeken karácsonykor, mint egy átlagos hétköznapon.

Ha viszont nem akarsz kimozdulni, hívd magadhoz a barátokat, és ott lehet folytatni a karácsonyi evés-ivást, ahol a családdal abbahagytad, de ha csak most van időtök egy jót dumálni, miért ne.

Elsőre talán bizarr ötletnek tűnik, de akár randit is szervezhetsz magadnak a karácsonyi ünnepek alatt. Esetleg egy kis korcsolyázás vagy egy koncert? Igen, valóban zsákbamacska először találkozni valakivel pont ilyenkor. De máskor is az, nem? A végén még valami kellemes este is kerekedhet belőle.

Mit csinálj Karácsonykor, ha épp nincs pasid!

Ha nem akarsz emberekkel lenni (bár miért ne akarnál), arra is van megoldás, hogy mégse légy egyedül. Magányos és barátságos állatokat magányos és barátságos embertársakkal hozza össze a Rex Kutyaotthon Alapítvány. Akik egyedül töltenék a karácsonyt, biztos örülnének akár a négylábúak társaságának is. Ha jelentkezel a Rex Alapítványnál, akkor nincs más dolgod, csak szeretni, simogatni az alkalmi cicád vagy kutyád az ünnepek alatt. Ráadásul az alapítvány gondoskodik a befogadott állatok ételéről és a szállításáról. Lehet, hogy a végén életre szóló társad lesz!

Ha inkább a parti híve vagy, akkor utazz el, mondjuk a magyar tengerig. Egy Balaton-parti hotel kifejezetten szingliknek szervez karácsonyi ünnepnapokat gyertyagyújtással, fáklyás-lámpás gyalogtúrával, szaunázással, szentestei ajándékozással, és sok-sok wellnesszel, masszázzsal és forralt borozással – ahol persze szigorúan egyágyas szobákat lehet lefoglalni, és természetesen ismerkedni sem tilos.

Persze, ha nem szánsz rá napokat, akkor is elmehetsz uszodába, úszni pár kört, utána egy jó szauna, esetleg egy masszázs. Lophatsz magadnak pár nyugodt órát, főleg ha év közben nem nagyon van ilyesmire időd.

Nem áll meg az élet: moziba és színházba is lehet menni ilyenkor! Akkor is vágj bele, ha nincs kivel menned, próbáld ki, milyen egyedül nézni egy előadást, hidd el, nem bánod meg!

Igaz, hűvös van odakinn, de ha van meleg bakancsod és télikabátod, fogd a hátizsákod, és irány a természet. Nem kell a legkimerítőbb túrát választani, vannak itthon olyan kis sétaösvények, amin akár egy óra alatt végigmehetsz, közben élvezed a tájat a friss levegőt, és mélázhatsz, mi vár rád jövőre. Ha pedig van kedved egy napot másik városban tölteni, pattanj kocsiba vagy vonatra, miután kinéztél magadnak egy várost. Sétálgass a főtéren, ülj be kávézni, elegyedj szóba a helyiekkel. Ki tudja, milyen kalandokba csöppenhetsz…

Nem lesz tilos új kapcsolatokra találni, sőt kifejezetten az ismerkedés terepe lesz a Nők Lapja Café megújuló párkereső oldala. Januártól új módszerekkel segítünk neked megtalálni a hozzád legjobban illő párt. Próbálj ki minket, és jövőre ne töltsd pár nélkül az ünnepeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top