Szex

A hét szexkérdése: 30 éves férfi miért szed potencianövelőt?

Vajon mi lehet az oka annak, hogy egyre több harmincas férfi dönt a potencianövelő mellett? Olvasóink saját tapasztalataikról mesélnek...

Új kapcsolat, körülbelül egy hónapja tart. Állati intenzív a szex, majd rájövök, hogy mindez azért, mert potencianövelőt szed. Állítólag ez bevett szokás a kapcsolat elején. Sosem hallottam ilyenről. Ennyire naiv lennék? – kérdezi egy olvasónk a Megsúgom oldalon. És most már nemcsak ő, mi is azt kérdezzük: Normális ez? Olvasóink persze erre is megadják a választ. 

A hét szexkérdése: 30 éves férfi miért szed potencianövelőt?
 

grafika: Dániel András

#159153-as hozzászólás: Ne haragudj, de ez a pasi már most gáznak tűnik! Bevett szokás a kapcsolat elején? Melyik bolygón?

#159154-es súgás:
Gyúrós BMW-s bolygón. Így próbálják leplezni a sok mittudoménmilyen injekció mellékhatásaként megjelenő impotenciát. Egy idő után meg abbahagyja a szedését, ha veled találkozik, és oboázhatsz fél hattól fél hatig…

#159177-es súgás: Nagyon sok pasas rá van kényszerülve erre a megoldásra már a harmincasok között is. A napi stressz, az ivóvíz magas nőihormon-tartalma, mind-mind részleges vagy súlyos impotenciához vezet. Nem kell becsukni fülünket-farkunkat, mert ezzel sajnos együtt kell élni. Nagyon sokan használják! Túl sokan!

#159222-es súgás:
A kapcsolat elején nagyon sokan rágörcsölnek a szexre és csütörtököt mond a szerszám emiatt. Erről még sosem hallottál? Nem is tapasztaltad? Gondolom a pasid is ilyen megfelelési kényszerből leblokkoló fajta. Ha összeszoktok, elmúlik a szexstressze, nyugi!

#159312-es súgás: Van egy ismerősöm, neten árul potencianövelőket. Azt mondja, rengetegen veszik, és hogy a nők el vannak ájulva ezeknek a pasiknak a „potenciájától”, azt hiszik, hogy alapból ilyen! Nem tudom, mennyire általános ez, de gondolom, nem sűrűn verik nagydobra a férfiak.

#159529-es súgás: Igen, az ivóvíz az oka. Nem is az, hogy túl sok a meló és túl kevés a pénz. Vagy hogy pornófüggő a pasik 5-10 százaléka, ami persze nem sok, de ha pár ilyenbe belefutsz, utána a világból is kifutnál legszívesebben. Dobd a pasit! Ha csak szerrel tud, akkor vagy őt viszi el a szívinfarktus, vagy téged! A volt pasim impotens, a furulyázás 6-tól 6-ig nem túlzás. Ráadásul tökre minden eredmény nélkül.

#159532-es súgás:
Nem is az a legnagyobb baj, ha a pasi többé-kevésbé impotens, hanem az, hogy a saját egóját megóvandó, előbb-utóbb rád varrja az okokat. Ő nagyon is csődör, csak a te melled (feneked stb. nemtetszés szerinti testrész behelyettesítendő) az, ami lelombozza. Mire kettőt pislogsz, az önbizalmad mínusz tíznél tart, és még ő van megsértve. Tapasztalat… bár ne lenne…

súgó:
A pasi amúgy 31..

A hét szexkérdése: 30 éves férfi miért szed potencianövelőt?

Mit tehet egy férfi, ha felesége elutasítja a szexet?
Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top