Szex

Éld túl a Valentin-napot szingliként!

A szingliszívnek meglehetősen nyomasztó, hogy ma minden a szerelemről szól. De aggodalomra semmi ok, van pár jó tippünk!

Talán mindenki emlékszik az azóta klasszikussá vált Jóbarátok-epizódra, ahol a Valentin-nap keretein belül a lányok hatalmas vödörbe dobálják exeik fotóit és a tőlük kapott ajándékokat. Az epizód végére majdnem felgyújtják a lakást. Szerencsére megérkezik néhány szívdöglesztő tűzoltó, és megmentik a lányokat. Az élet többnyire nem egy húszperces sitcomepizód, de keseregned semmiképpen nem kell! Mivel a Valentin-nap nemcsak a szerelemről, hanem a szeretetről is szól, ne aggódj, ha éppen nincs olyan versenyző a láthatáron, akinek szívesen főznél egy forró vacsorát.

Éld túl a Valentin-nap szingliként!

 

Kényeztesd magad! Ha kedved lenne egy kicsit rosszalkodni, jelents beteget, vagy csak végezz a szokásosnál korábban a munkahelyeden. Menj el egy jó masszázsra, fodrászhoz, rendelj irgalmatlanul sok kalóriával teli kaját, nézd meg a kedvenc filmedet, és majszolj hozzá fagyit! Élvezd, hogy senkinek nem kell megfelelned!

Tedd magad hasznossá! Ha a kényeztetés egy kicsit túl kényelmesnek tűnik, és inkább csinálnál valamit, ami pörgősebb, határozd el, hogy csupa hasznos dolgot fogsz tenni! Takaríts ki, rakd rendbe a csekkeket, utald el a közös költséget, rendezd át a könyveidet a polcon! Ha színek szerint sorakoztatod őket a polcra, meglátod, az egész szoba hangulata meg fog változni!

Keress egy új szerelmet! Régóta el akarsz kezdeni jógázni, zumbázni, zenét tanulni, vagy beiratkozni egy főzőtanfolyamra? Itt az idő, hogy ne húzd tovább! Válassz egy helyet, és vesd bele magad! Ha nem tetszik, később még mindig változtathatsz rajta…

Küldj szeretetet! Tanulmányok írják és igazolják, hogy amit másokkal teszünk, visszaszáll ránk. Nézz körül, biztos akad a környezetedben olyan, aki örülne egy képeslapnak, egy szelet tortának vagy egy szép fülbevalónak Valentin napján. Ha régen beszéltél már valamelyik családtagoddal, hívd fel, találkozzatok, süssetek sütit, vagy üljetek be egy moziba! Meglátod, nem csak neki fog örömet okozni az együtt töltött idő!

Valentin is hozhat ajándékot! Szedd össze a facér barátnőidet, és egy kalapból húzzátok ki egymás nevét. Ki mondta, hogy csak karácsonykor lehet eljátszani ezt a körbeajándékozósdit?

Rendezz házibulit! Bár a házibulik kezdenek kimenni a divatból (sajnos), te még egészen nyugodtan visszahozhatod a köztudatba! Rendezz spontán bulit, és ha te adod a helyszínt, nem is kell nagy költségekbe verned magad! Osszátok fel egymás között, hogy ki gondoskodik a pezsgőről, ki hozza a rágcsát, és ki segít neked szuper fincsi szendvicseket csinálni! Amióta feltaláltuk a YouTube diszkót, a zeneválasztás sem okozhat problémát!

Találd ki, hogy mit is vársz egy kapcsolattól! Tudjuk, tudjuk, az elején azt ígértük, hogy semmi romantikus sírdogálást nem engedélyezünk, ezt még most is tartjuk! De ha tényleg eleged van az egyedüllétből, itt az ideje, hogy kicsit elgondolkozz, mit is szeretnél valójában! A kapcsolatoknak számtalan formájuk van, ahogy az emberek is különbözők! Gondold végig, hogy az ismeretségi körödben lévő párok közül melyiknek a helyében lennél legszívesebben, és kik azok, akikkel semmi pénzért nem cserélnél! Meglátod, már ez is közelebb fog vinni ahhoz, hogy tudd, valójában milyen férfira vágysz!

Éld túl a Valentin-napot szingliként!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top