Szex

“Adj időt, rendbe kell tennem a gondolataimat…”

Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a pasik száját elhagyó, ám a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat. Íme a Pasiszótár következő példamondata.

„Nem akarom, hogy vége legyen, de adj időt, rendbe kell tennem a gondolataimat! – Na ezt fejtse meg, aki tudja! Idő? Persze, az van! De mennyi? És most tulajdonképpen mire is várok? Talán arra, hogy 1-3-5 nap múlva közölje, hogy úgy döntött, mehetek a cuccaimért, vagy úgy, hogy mégiscsak szeret és minden boldogságos? Kíváncsian várom az IDŐ mit hoz.” – Barbi

És a megfejtés:

Adj három napot, és küldöm a megfejtést…
Ugye, milyen idiótán hangzik?
A pasidtól – sokkal súlyosabb helyzetben – miért tűröd el ezt az önző, sunyi, gyáva, piti halogatást? Hogy gondolta egyáltalán az egészet? Hogy te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, míg ő szakállát vakarva morfondírozik, hogy elhagyjon-e? Jesszus, micsoda őrültség! „Figyelj, kicsim, várj meg, ne menj sehová, egy-két nap, és meglátod, itt leszek, jó?, ha lehet, ne is telefonálj, senkinek, csak vedd az oxigént, egyél, igyál, érezd jól magad, ne gondolj semmi rosszra, ne zaklasd fel magad, most ez a legfontosabb, életem, jó, rendben, én akkor most elmegyek tépelődni, tényleg, mondom, csak néhány nap, kettő, max. három, és akkor jövök és megmondom, hogy kirúglak-e vagy minden oké.” Anyád.
Komolyan nem értem, hogy hagyhatod ezt – ennyire nem lehet alárendelődni semmilyen kapcsolatban.
Na jó, menjünk tovább, gondolom, tovább fogod olvasni ezt – hiszen már kiderült, hogy türelmes típus vagy…

Csak annyit akartam még mondani, hogy amit a pasid művel, függetlenül az indítékaitól (másik nő, több másik nő, szexuális elhidegülés, szexuális orientáció megváltozása stb.), az nettó kegyetlenség. Éppen elhagyódni, kirúgódni – a felismerés, hogy mégsem kellek a másiknak! – az egyik legrosszabb állapot a világon. Ezt ki tudja, meddig húzni, halasztani rém pofátlan, gonosz dolog.
Na, szóval most bebizonyítottuk, hogy a pasid egy gyáva, kegyetlen őrült.
Mégis miért jársz egy ilyennel?
Mert csak ennyire futja?
Ugyan már! Rúgd ki, menekülj, szabadulj meg tőle!
Még van rá néhány napod! 

Neked is fordítási nehézségeid vannak? Küldd el a problémás férfimondatot a pasiszotar@nlcafe.hu címre, és megpróbáljuk értelmezni a Pasiszótárban, de addig is szemezgess a szótár korábbi segélykiáltásai között!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top