Szex

A hét szexkérdése: Van, aki a nászéjszakán szexel?

Városi legenda, vagy tényleg van olyan ember, akinek a nászéjszakán még van ereje szerelmeskedni? Olvasóink adják meg a választ.

A kérdés egyszerű: Ti szexeltetek a nászéjszakán? És íme, olvasóink válaszai a Megsúgomról:

A hét szexkérdése: Van, aki a nászéjszakán szexel?
Grafika: Dániel András


A(z) “Szerelmeskedtetek a nászéjszakán?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem vagyok házas

#216372-es súgás: Nem, mert pont akkor jött meg. Na de aztán bepótoltuk rendesen…

#216375-ös súgás: Nem, mert olyan fáradtak voltunk, hogy kidőltünk, mint állat. De már teljesítettük a tervet, mert 6 hetes terhes voltam, csak még nem tudtuk.

#216614-es súgás: Ha végigtáncolod/fotózod/társalgod az éjszakát, és még iszol is hozzá, másra sem vágysz hajnalban, csak hogy bedőlhess az ágyba. Nálunk ez mindenesetre így volt.

#216619-es súgás: Nem, mert apámra bíztuk a lakáskulcsunkat, amit ő elvesztett, így anyámék kanapéján töltöttük a nászéjszakát.

#216651-es súgás: Nem, de a barátaink is felvilágosítottak előtte, hogy a nászéjszaka csak városi legenda – soha senki nem tapasztalta; ahogyan ők sem.

#216665-ös súgás: Legfőbb vágyam az volt, hogy végre kibújhassak a cipőmből, és a ruhám fűzőjén lazítson a férjem. Aztán amire visszajött a fürdőszobából, én már az igazak álmát aludtam… Esélye sem volt!

#216676-os súgás: Nem, mert a házunk minden szegletében rokonok aludtak. Nekünk a kanapé jutott a nappaliban, ahová boldogan és iszonyatosan fáradtan rogytunk le a nagy nap végén.

#216681-es súgás: Igen, hiszen egész addigi életünkben erre a pillanatra tartogattuk magunkat mind a ketten. Komolyan: volt szex, mert a férjem azt mondta, hogy muszáj (én inkább aludtam volna). Jó volt, de nem életem legmeghatározóbb élménye. Még csak nem is a top 100.

Dia: Mi is hullafáradtak voltunk, és örültünk, hogy végre vízszintesbe kerülünk. Eszünkbe sem jutott szexelni. Persze utána a nászúton pótoltuk az „elmaradást”.

#216840-es súgás: Mi (bár addig nem szeretkeztünk sosem) előre megbeszéltük, hogy másnap fogjuk megtartani a nászéjszakát, mert aznap biztosan hullafáradtak leszünk. És így is lett.

#216907-es súgás: Mivel hajnalig tartott a buli, erősen nászdélelőtt lett belőle, mire használható állapotba kerültünk.

Nadi: Természetesen volt. Egy hónapnyi „böjt” után nagyon is volt hozzá kedvünk, fáradság ide vagy oda.

#216983-as súgás: Mi is szörnyen fáradtak voltunk, de azt mondtuk, hogy ezt nem lehet kihagyni. Na mondjuk hamarabb végeztünk vele, mint máskor, aztán szépen bevertük a szundit. Ja, és a küszöbön engem is átemeltek!

#217043-as súgás: Igen. Akkor fogant a nagyobbik gyerkőc.

Anna: Természetesen volt nászéjszaka. Nem volt hol aludjunk a vendégek miatt, ezért átgyalogoltunk egész Kolozsváron, hogy kettesben lehessünk az anyukám lakásában. Le akartak beszélni, de nem tudtak, ezt nem lehetett kihagyni, elvégre csak egy nászéjszaka lehet. A többiek csak „sima éjszakák”.

#220080-as súgás: Áááá! Dehogy volt! Azt se tudtuk, melyik bolygón vagyunk! De reggel bepótoltuk, és olyan jól sikerült, hogy első fiúnk egyből megfogant.

A hét szexkérdése: Van, aki a nászéjszakán szexel?

Undorító az orális szex?
Sok a heti két szex?
Házasságból nyitott kapcsolat? Tessék?
Hogyan nyomd el a vágyat?
Ciki, ha 20 évesen szűz vagyok?
Miért nem akarjuk tudni, hogy a szüleink is szexelnek?
A házassághoz kell szerelem?
Orgazmus nélkül elhagynád a párod?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tíz év után feldobható a szex?
Visszafogadnád, ha egyszer már elhagyott?
„Feleségem terhes, szexelni nem akar!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top