Szex

Ezért nem szexelnek a nők – a férfiak szerint

A férfiak az alábbi hét ponttal magyarázzák, hogy miért utasítják el a szexet a nők. Szerintetek mi maradt ki?

Nagyszerű dolog, amikor a férfiak a nők viselkedésre keresik a magyarázatokat. A ModernMan angol nyelvű férfimagazin oldalán is összeszedték az indokokat, hogy mi miatt nem akarnak a nők szexelni. Íme, így néz ki az összeállításuk:

Ezért nem szexelnek a nők – a férfiak szerintHa friss a kapcsolat, vagy csak randiztok

1. Menstruál: a legkézenfekvőbb magyarázat!
2. Fél, hogy csak a szex miatt kell a férfinak: Előfordul, hogy az első-második randi irányítását átveszik az ösztönök, és a pár az ágyban landol. Persze másnap minden más, sokan megbánják, hogy elkapkodták az intim együttlétet – és behúzzák a kéziféket.
3. A legutóbbi szex alkalmával valami furcsa történt: Csak azért, mert láttátok egymást pucéran, még nem jelenti azt, hogy ismeritek is egymást. A szex egy roppant érzékeny műfaj, elég egy kellemetlen, szokatlan, furcsa élmény – példának okáért a férfi kommunikációja szex során átmegy obszcénba –, és újra kell hangolni az egészet. 

Ha régóta együtt vagytok

1. Menstruál: A legkézenfekvőbb magyarázat!
2. Büntet valamiért: A szexmegvonás az egyik leghatékonyabb eszköz arra, hogy a nő a férfi tudtára hozza, neheztel rá!
3. Stresszes: Vizsgaidőszak, munkahelyi presszió, családi vita, a potenciális stresszforrásoknak se szeri, se száma – stresszesen szexelni pedig nem olyan egyszerű.
4. Nem akarja, hogy elrontsd a frissen belőtt haját: A férfiak szerint a szexmegvonás oka lehet valamilyen fontos szépségipari „beavatkozás”, például egy frissen feltűzött konty simán elsőbbséget élvez a szexszel szemben.
5. Csak bújni akar: Szintén férfiúi megfigyelés eredménye az a megállapítás, hogy a nők nem akarnak mindig szexelni, néha jobban kívánják a bújást, a gyengédséget.

Mi maradt ki a felsorolásból? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top