A szextanácsadó válaszol

“Túl nagy a méretem, és a barátnőmnek fáj a szex!”

Különböző pózokkal és hüvelytornával elérhető, hogy a nagy méret ellenére se legyen fájdalmas az aktus. Olvasónk levelére szextanácsadónk válaszol.

Üdvözlöm! Én egy 26 éves férfi vagyok 17/4,7 cm pénisszel rendelkezem, a barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Ő 38 éves, 8 évig volt férjnél, egy gyermekük is született. Miután elvált és összejöttünk, az én részemről a szex teljesen rendben van, de rajta látom, hogy egy kicsit kényelmetlennek érzi a méretemet, mert hangsúlyozta, hogy az előző párjának csak 3 cm vastag volt a pénisze, és ahhoz szokott hozzá. Megfelelően ellazul és nedvesedik szex közben, de mégis nagyon feszíti őt a péniszem az aktus során. A misszionáriuspóz az egyik kedvence, ahol a szokásomhoz híven tövig szoktam hatolni, és ennek során eléri, ingerli a méhnyakát, mert felszisszen rá. Látom, hogy fáj neki, de iszonyat szeretjük egymást. Milyen pózokat ajánl, ami az ő kényelmét szolgálja, és mit lehet tenni, hogy jobban táguljon? Már szült egy gyereket is, ezért nem értem, miért feszíti a péniszem. Előre is köszönöm válaszát!

Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea
szextanácsadó

Ha kérdésed van, ide írj!

Kedves Kérdező!

Az első gondolatom az, hogy a barátnőd szült már, ezért azt gondolom, képes tágulni. Az nem szempont, hogy az előző barátjának mekkora volt a péniszmérete, hiszen a babát is meg tudta szülni, kitágult minden gond nélkül. A hüvely egy izmos csövecske, ami képes tágulni is és összehúzódni is. Ezt lehetséges fejleszteni Kriston-intimtornával, aminek révén tágulóképesebb lesz a hüvely. Mondhatnám, rugalmasabb, tehát ha kell, tágul, ha kell, összehúzódik. Ezt mindenképpen javaslom neki.

A hüvely mérete egészen eltérő lehet, mind hosszra, mind belméretét tekintve. De – újra írom – ha barátnőd már szült, a hímvessződ mérete nem okozhat gondot. Azt gondolom, hogy a barátnőd, meglátásoddal ellentétben, valószínűleg nem tud ellazulni. Lehet a háttérben valami régi élmény, amikor kellemetlensége adódott szex közben, vagy félelem, amit esetleg még ő sem tud megfogalmazni. Csak amikor szerelmeskedtek, nem megy a dolog, a szorongás hüvely-összehúzódást vált ki, és máris kényelmetlenül érzi magát.

Fontos lenne az intimtorna, mert ott a lazulás nagyon jól megtanulható. Esetleg próbálkozzatok úgy, hogy a párod van felül és ő irányít, hogy meddig, milyen intenzitással történjék a behatolás, vagy az oldalt fekve hátulról is egy kíméletesebb szerelmeskedési póz lenne. Segítség lehetne esetleg egy tanácsadás is, amiben feltárhatóak lennének azok a háttérben meghúzódó aggodalmak, amelyek kiválthatják a hüvely összehúzódását. Keressetek bizalommal! Üdvözlettel: Bibók Bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top