Szex

“Ma van a legénybúcsúm! Kéne egy utolsó jó este!”

Néha tényleg elég egyetlen mondat, ami betalál: az ember vagy lehangolódik, akár egy zongora, vagy elszédül a hirtelen jött kémiától. Jöjjön néhány példa, ami visszaadja az életérzést.

Nemrég olvashattuk annak a pórul járt kínai nőnek a történetét, akitől 730 ezer forintnak megfelelő összeget csalt ki egy férfi. Azzal hitegette, hogy a nőt megszállta egy ördögi démon, de varázslatos falloszával ki tudja űzni belőle a gonoszt. Így esett meg, hogy nemcsak a pénzét, de a szüzességét is elvette a nőnek. Azóta sem tudjuk eldönteni, hogy a fenti eset az ostobaság határtalan netovábbja, vagy inkább a naivitás csúcsa, egy biztos, ilyen sikeresen meredek történettel azért csak kevés férfi képes előállni. Vagy mégsem? Olvasóink segítségével összegyűjtöttünk pár emlékezetes sztorit, ami a férfiak fantáziáját, kreativitását, rábeszélőtechnikáját, vagy épp otrombaságát példázza.

Höö?!?!?

Indítsuk is egy durva élménnyel, ami simán felér egy hollywoodi mozipillanattal: picit leesik az ember álla, ahogy anno Petráé (32) is: „Még ifjú koromban egy fotóművész hívott le magához vidékre egy hétvégére, én pedig mentem nyugodtan, mivel azt mondta, hogy meleg. Hitelesnek tűnt, bár meleget addig csak a tévében láttam. Kettesben laktunk pár napig egy kicsi házban, jókat beszélgettünk, csak a kertben kószált a kecskéje. Aztán egyik este csináltunk egy kis forralt bort, és engedett egy kád forró vizet, majd mondta, hogy fürödjünk meg együtt, hiszen átfagytunk. Én naiv, még akkor sem fogtam gyanút, szűzen még elég edzetlen voltam férfiak terén. Természetesen bepróbálkozott, de nem engedtem neki, hiába hitegetett, hogy én vagyok az egyetlen nő, akit életében megkívánt…” 

Talált, süllyedt!

„Uszodában voltam a barátnőimmel, és a jakuzziban lazultunk, amikor egy »cápa« odaült mellém, és közölte, hogy figyelt engem, és észrevette, hogy nem jó az úszótechnikám. Ő természetesen tudja, hogyan kell ezen javítani, így személyesen megmutatja, min kell változtatnom. Persze az sem gond, hogy nem lesz a közelben víz…” – meséli Kati (33), aki hozzátette, talán még értékelte volna a próbálkozást, ha az illető férfiállat ne lett volna olyan ellenszenvesen tudálékos. Így járt!

Orion, a vadász

 

Nem úgy Sári (35) görög lovagja, aki igazán méltó körítéssel imádkozta le a lány bugyiját: „Pár évvel ezelőtt Kos szigetén nyaraltam, és már a kint tartózkodásom második napján összeismerkedtem a hotel teniszoktatójával. Szemmel láthatóan tetszettem neki, de felmérte, helyén van az eszem, nem lesz könnyű dolga velem. Napokig csak udvarolt, vacsorázni hívott, megmutatta a turistaattrakciókon túli bájos településeket, bemutatott a helyieknek. Élveztem! Aztán egyik este a tengerparton sétáltunk, az ég csurig volt csillagokkal, ő meg felvetette az ötletet, hogy feküdjünk bele egy-egy napozóágyba, és mesél nekem a csillagokról. Mondanom sem kell, telitalálat volt: a mese Orionról, a nagy Kutyáról, a Kis Kutyáról, a csillagképek mitológiai hátteréről felért egy előjátékkal; levett a lábamról, na! Akkorát szexeltünk a homokban, hogy azóta is beleremegek a gondolatba.”

A betűk bűvöletében

Hasonlóan romantikus élményét írt meg nekünk Klári (33) is, akihez az út hosszú írásokon keresztül vezet: Minden a levelekkel kezdődött. Kornéllal korábban egy melóhelyen dolgoztunk, mondjuk úgy, hogy ő a képért, én meg a szavakért voltam felelős. Mindketten tudtuk, hogy tetszünk a másiknak. Egy nap megtalált e-mailben. Hosszúan írt. Kedveset, nem »hogy vagyosat«, amolyan őszintén érdeklődőt, majd egyre mélyebb érzelmeset, egyre izgalmasabbat, mi több, szolidan izgatót. Minden szavát faltam, már olvasva is izgatott nagyon, de ezt nem mertem neki elárulni. Aztán azt vettem észre, hogy hiányzik, ha véletlen nem ír, rendesen vágytam az újabb és újabb levelére. A tizedik levélváltás után már én vártam a találkozót. Találkoztunk, szex nem volt, csak telepumpáltuk a levegőt izgalommal, majd elváltunk. Négyszer tettük ugyanezt másfél hónap alatt, és szinte minden nap kaptam tőle levelet. Gyönyörű és eszméletlen izgató, erősen szexuális tartalmú leveleket. És mindet úgy fejezte be, hogy csak az ölelésem, a mosolyom, a kezem és az ottlétem hiányzik. Ötödszörre találkoztunk, mindketten tudtuk, hogy utoljára. Lefeküdtünk. A szex szó szerint fenséges volt, egyszerre volt vad, fájdalmas és őrjítően jó. Ennyi volt, nem több, a megágyazó grafológiai petting nálam kellemesen működött.” 

A(z) “Volt már egyéjszakás kalandod?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Csöpögős szerenád

Hasonlóképp sikerrel járt Dóra (31) olasz dzsigolója is, aki egy érzelgős gitárszerenáddal ért célba (pontosabban ágyba): „Egyszer volt egy olasz szeretőm, aki már az első találkozás után úgy állt hozzám, hogy engem most meg kell hódítani – mondjuk adtam volna magam anélkül is, mert nagyon jó pasi volt. Ezért bocsátottam meg neki, hogy az első randin gitározott, és énekelt is hozzá… Én ettől totál kikészültem, mert elcseszett szentimentalizmusnak érzem, de azért persze hatott… főleg amikor mindezt gyertyákkal és proseccóval keverte… übersok(k) volt, és mindezek után persze cseppet sem romantikus szex következett.”

Szavak nélkül

Hogy örült volna az olasz fiú szentimentalizmusának Zsuzsi (30), akinek csak egy rossz emléke maradt nagyon vágyott félistenéről: „A fiú az irodaházzal szemben lakott, ahol dolgoztam. Válogatott kézilabdázó volt, gyönyörű alkatú. Kifigyelte, mikor megyek ebédelni, vagy mikor ér véget a munkaidőm, véletlenül mindig arra járt. Hosszú hetekig csak néztük egymást, egy szót sem váltottunk. Végül összejöttünk egy buliban, beszélgettünk, meglehetősen visszafogott volt. Felajánlotta, hazavisz taxival. Tetszett dolog, a fiú még jobban, ám ami ezután jött…. A taxi még csak éppen elindult, amikor, mint egy eszelős, nekem esett, kevés híján ott erőszakolt meg az autó hátsó ülésén. Szempillantás alatt köddé váltak a romantikus ábrándjaim.” 

 

Egymondatos aranyköpések

„A szomszédom, mielőtt hazaköltöztem volna Dél-Amerikából: »De Szomszííí! Ki tudja, hogy látlak-e még újra! Annyiszor néztelek az erkélyről! Boldoggá kell tenned, mielőtt lelépsz! Legalább egyszer! Anélkül nem mehetsz el, hogy ne szexeltünk volna!«”

„Tényleg ennyire rövid az a naci, ami rajtad van? Ha már ennyire nem vagy szégyellős, bátran ledobhatod a maradék ruhádat – nálam!”

„Voltam ma jósnál, és azt mondta, te vagy a lelki társam. Ha már így alakult, megismerkedhetnénk egészen közelről.”

„Ahhoz képest, hogy nem vagy már mai csirke, nagyon jól tartod magad. Velem alszol ma?”

„– Te most engem nézel ennyire, vagy a barátnőmet? – kérdezi tőlem egy srác.
– Hát, így mindkettőtöket – bököm vissza neki. – Nagyon szép pár vagytok!
– Oké, akkor buli után várunk nálunk! Afterozunk egy jót… Tessék, a cím! – és már írta is.”

„Nagyon szeretnélek erotikus masszázsban részesíteni!”

„Ma van a legénybúcsúm. Kéne egy utolsó jó este!” 

 

Neked is van valami „szép kis emlék” a tarsolyodban? Oszd meg velünk a Megsúgom oldalán, ahol anonim, regisztráció nélkül tudsz súgni, üzenni, kommentelni! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top