Szex

Merevedési zavarok tinikorban

A merevedési zavar sajnos már tinédzserkorban is jelentkezhet. Fiatal olvasónk problémájára Dr. Gerevich József pszichiáter válaszol.
Dr. Gerevich József pszichiáter blogját itt találod!
Dr. Gerevich József
pszichiáter

Ha kérdésed van, ide írj!

Tisztelt Doktor Úr!

Egy 20 éves leányzó vagyok, és nemrég találkoztam egy fantasztikus, szintén 20 éves fiúval. Egymásba szerettünk, és két hónapja egy pár vagyunk. A kapcsolatunk teljesen harmonikus, nagyon szeretjük egymást, azonban a szexuális életünkkel problémánk van. Még nincs egy hónapja, hogy először szeretkeztünk, és azóta még kétszer voltunk együtt, de a kedvesem nem tudott teljesíteni. Nyugodt körülményeink voltak, romantika, hosszas előjáték, minden klappolt, nagyon gyengéd volt velem, azt mondta, hogy kívánatos vagyok, és én is mindent megtettem, hogy felcsigázzam őt. A pénisze a szeretkezés elején merev volt, felhúztuk az óvszert, és az aktus elején minden működött is, de egy idő után elernyedt, és nem tudtuk folytatni, pedig nem volt orgazmusa. Azt mondta, hogy elfáradt.

Orálisan sem tudom őt kielégíteni, pedig mindent megteszek érte, és látszik rajta, hogy élvezi is, de még sosem ment el. Az utolsó együttlétünk után kiborult, hogy emiatt biztos el fogom hagyni, és elmondta, hogy mennyire retteg ettől. Én biztosítottam a szeretetemről és a türelmemről, valamint arról, hogy a mi kapcsolatunk biztos lábakon áll, és mellette állok, végig támogatom, míg meg nem oldódik a dolog, és kértem, hogy ne feszengjen emiatt, mert annál kevésbé fog menni. Az az érzésem, hogy borzasztó nyomás nehezedik rá, és ez minden alkalommal egyre fokozódik, hisz újra az gondolja: “Most sem sikerült… és most sem…”, és egyre rosszabb lesz a dolog. Ez egy ördögi kör. Nem tudom, hogy segíthetnék rajta. Tisztelettel AuréliaDr. Gerevich József pszichiáter válaszát a szakember blogján találod! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top