Szex

18+: “Lábfetisiszta a párom!”

Pupillái kitágulnak, szemeit pillanatra behunyja, finoman elszédül, légzése szapora, magához húz és elkezdjük… így érez a pasim, amikor megkíván – egészen pontosan akkor, amikor meglátja a lábaimat: a lábak eszelős rajongója ő.

18+: „Lábfetisiszta a párom!”Mindig tudtam, a hosszú, szép láb hatalom, a magas sarkú cipő fegyver, a combfix hab a tortán, de hogy egy egész párkapcsolat épüljön a női lábakra, álmomban sem gondoltam volna. Velem azonban ez történt. Hét éve történt, egy átlagos hétköznapi őszi nap volt, amikor először feljött hozzám. Nem adtuk meg a módját, csak úgy jött: ebédet hozott, virágot, aztán az előszobában megcsókolt, magához húzott, simogatta a hajam, ujjaival a testem pásztázta. Betolattunk a nappaliba, finoman a szőnyegre fektetett, majd szertartásszerű precizitással lehajtogatta rólam a harisnyát; és ami azután következett, olyat soha korábban nem tapasztaltam: meglátta lábaimat és teljesen elveszett.

Izgalom eszméletvesztésig

Olyan érzés volt, mintha ehhez foghatót még soha nem látott volna, mozdulatai elárulták, nem tud betelni a látvánnyal. Masszírozta a vádlim, csókolta a talpam, a lábujjaimat, közben hörgött és nyögött. Döbbenten néztem, nem értettem, hogy teljesen átlagos lábaim hogyan lehetnek valakire ekkora hatással, ráadásul a testem többi részét még csak nem is látta… majd észbe kapott, figyelme visszatért, rám feküdt, és vadul zihálva a fülembe súgta: nem bír magával, ha szép női lábakat lát.

Nem ment könnyen, de idővel megértettem: testem alsó fele hatalmas vonzerővel bír, pont úgy, mint a dekoltázs, egy szép mell vagy a punci látványa. Kezdetben persze szokatlan volt, de a hatás, amit lábaim váltottak ki belőle, engem is beindított. Olyan ez, mint amikor a férfi nem tud eleget kapni például a mellből: nyelvével éhesen kardozik a bimbókkal, vadul szívja őket, szemét lehunyja, és szabálytalanul kapkodja a levegőt. Ezt érzem akkor, amikor a lábaimat imádja: simogatja, gyúrja, arcát talpamba temeti, szimatolja, puhán csókolja, vadul szívja, harapdálja.

A(z) “Van fétised?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Anatómiai gyönyör

Mára megértettem és elfogadtam, számára az ízületek, az inak, az izmok, a bőrön átütő erek és csontok váltják ki a vizuális gyönyört – de persze nem minden női láb. Fontos a lábak tartása, a mozgás, nemcsak az ágyban, de a hétköznapok során is. Szex közben fontos, hogy a láb spiccben legyen, a sarkak, amikor csak lehet, legyenek összezárva. Amikor előtte állok, izgató, ha lábujjhegyre emelkedem, vádlimat megfeszítem; megőrül, ha lábam a nyaka köré tekerem, ha kinyújtom, ha szétfeszítem. 

Belőlem persze nem jött ez csak úgy magától: eleinte kimondottan zavart, betegnek gondoltam, nehezen lazultam bele. Majd ahogy egyre fontosabbá vált számomra ő, úgy lett egyre fontosabb, hogy megértsem vonzalmát. Elkezdtem hát a témában olvasni, tanulni, kísérletezgetni, különféle trükkökkel, praktikákkal próbálkozni – például megtanultam, hogyan lehet lábfejjel, lábujjakkal izgatni a férfi erogén pontjait, és különféle kiegészítőkkel hogyan fokozható a hatás: olajak, körömlakk, magassarkú, bokalánc, combfix… Mára már természetes számomra ez a furcsa vonzalom, lábaimra pedig úgy gondolok, mint két istennőre, ahhoz fogható pedig nem nagyon van, amikor a szerelem tárgya az ember lábai előtt hever.

Bibók Bea szextanácsadó
Bibók Bea szextanácsadó

Az izgalom tárgyai

„A szexuális fétis olyan izgalmat keltő tárgy vagy testrész, ami szexuális vágyat gerjeszt. Több formája létezik, egészen durva fétisekről is tud a szakma. Például amikor embereknek az injekciózás vagy az amputáció okoz örömet, és erre nagy vágyat érez, szexuálisan érzi örömtelennek magát, ha nem valósul meg. Ennek egyik formája a lábfétis, amikor a harisnya tapintása, a láb, a lábujjak jelentik a szexuális izgalmat keltő tárgyat. Ezek az ún. »imprintingek« véletlenszerűen alakulnak ki abban a korban, amikor egy fiatal szexuálisan fogékony. Egy elolvasott novella, egy látott film, egy meghatározó szexuális élmény, ami akkor benne szexuális izgalmat keltett, rögzül.

Később, amikor szexuális izgalmi állapotot akar elérni, akkor az előzőleg jól működő fantáziát segítségül hívva ki is próbálja azt. Ezután már egyenes az út, hiszen ha az izgalmi szint magasabb, mint egy másfajta szexuális élménynél, akkor tartósan megmarad a fétis. Amikor rájön arra, hogy számára tényleg kiemelkedő szexuális örömöt okoz a konkrét helyzet vagy tárgy, akkor már tudatosan keresi a hasonló helyzeteket vagy a szexuális együttlét ezen formáit.

A lábfetisiszták a női lábakért vagy harisnyákért, cipőkért rajonganak. Van, akinek a hosszú vékony női láb az izgató, de van olyan, aki a nagyon nagy méretű lábakra indul be. Szabályokat nem lehet találni a fetisizmus témakörében. Az a kérdés, hogy mikor számít abnormálisnak a mértéke. Ha két ember jól érzi magát a szexben – akár a fétisek segítségével –, akkor egészen addig működőképes tud maradni, amíg mind a két ember élvezi és a testi-lelki biztonság is megvan. Abban az esetben azonban, ha az egyik fél nem szeretne valamilyen szexuális játékban benne lenni, ám a másik érzelmileg zsarolja, az már gondot okoz a párkapcsolatban.
A lábfétis minden más fétishez hasonlóan akkor tud károssá válni, ha függőség alakul ki, és a szexuális örömöt csakis ilyenformán képes megélni. Ekkor már érdemes szexuálpszichológus segítségét igénybe venni.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top