Szex

18+: Szex egy vak férfival

"Nagyon finoman tudott simogatni, és történt egy érdekes közjáték is..." Egy kurtizán legújabb történetét olvashatjátok.

18+: Szex egy vak férfivalMindig azt gondolom, hogy tényleg nincs már bennem több előítélet, aztán mindig találkozom valamivel, ami még számomra is kényes téma. Most egy ilyen történt, pár nappal ezelőtt.

Jött egy telefon, és a srác már eleve elég fura néven mutatkozott be, amiről én egyből egy transzvesztitára asszociáltam, mert a kedvenc meleg sorozatomban ez volt az egyikük neve. Így azt hittem, hogy valami ilyen kéréssel fog elém állni, ezért vártam kíváncsian. Aztán amikor odaért a kapuhoz, gyanús lett, hogy hangosan segítséget kér valakitől, hogy ugyan kísérje már az ajtómhoz. Na, mondom magamban, micsoda béna alak, itt lejáratja magát. Aztán kinyitom az ajtót, és ott áll előttem egy fiatal srác, homályos szemekkel és fehér bottal a kezében.

Elsőre hátrahőköltem, és fogalmam sem volt, mit kéne reagálnom. Egy vak pasi jött el hozzám dugni? Be kell vallanom, engem egy régebbi, iskolai élmény miatt taszítanak a fogyatékosok, és nem is tudom őket kezelni. A srác, hogy oldja a szitut, egyszerűen belépett az ajtón, köszönt, és én még mindig nem voltam biztos benne, hogy képes vagyok lefeküdni vele.

Aztán úgy döntöttem, hogy mindenkinek jár egy esély, ha megvan benne az a két dolog, ami fontos nekem. Az egyik, hogy szép és ápolt körme, keze legyen. Ahogy bent a szobában vetkőzni kezdett lopva odapillantottam, és megnyugodtam, mert szép formájú, rövid körmei, kecses hosszú ujjai voltak, tiszta, ápolt keze.

A második ilyen dolog az ápoltság, úgy „en bloc”. Büdös pasival nem esik jól a szex. Így aztán, mint mindenkit, őt is a zuhany felé irányítottam, de előtte odamentem hozzá, és minden ellenérzésemet legyőzve megöleltem. Ahogy végigsimítottam a meztelen hátát, és beleszagoltam a nyakába nem maradt több kétségem. Nagyon finom, kicsit gyermeki illata volt és elképesztően puha bőre.  – A történet folytatásáért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top