Szex

Rúgjak fel 15 év házasságot?

Tizenöt év házasság után vajon mit tehet a nő, akit a férje hanyagol, egy másik férfi pedig udvarol neki? Olvasónk problémájára dr. Gerevich József válaszol.

Kedves Doktor úr!

Rúgjak fel 15 év házasságot?Elnézést, hogy nem vállalom a nevemet, de talán könnyebb így írni a problémámról. Magamról röviden annyit, hogy 38 éves nő vagyok két gyönyörű gyerek édesanyja, aki közel 15 éve él házasságban ugyanazzal a férfival. Eddig úgy éreztem, boldog vagyok, jól választottam, szeretem a férjemet, de az utóbbi időben mintha valami megváltozott volna az érzelmeim körül. Elsősorban a szexuális életünk (ami ugyancsak jó volt) kezdett más lenni, ritkábban van kedvünk. Én azt mondom, hogy ő a hibás, ő meg engem hibáztat. Nekem nagyon hiányzik egy kis kényeztetés, amitől azt érezném, hogy fontos vagyok, nem csak az ágyban; néha egy szál virág, egy romantikus vacsora stb. Mindig arra vágytam, hogy csak kettesben menjünk el pár napra, de soha nem tud időt szakítani így ebben a formában. Ami most megijesztett, az egy új érzés, ami teljesen összekavart. Egy férfi, aki figyelt rám, közvetlen és udvarias volt, nem tolakodó, érzem, hogy tetszem neki, és sajnos ő is nekem. Eddig soha ilyesmi nem fordult elő velem és nem tudom, mit tegyek, harcoljak az érzelmeim ellen (de hogyan?), vagy hagyjam, hogy sodorjon az ár. Azt nem tudom, hogy ez természetes-e, mindenki életében előfordul-e ilyen epizód, vagy ez egy olyan jel, amire oda kell figyelni (?) A férjem nem egy “lelkizős” típus. Nem hiszem, hogy vele ezt meg tudnám beszélni. Várom válaszát, ha lehet, e-mailben is. Előre is köszönöm! Dr. Gerevich József pszichiáter válaszát a szakértő blogján találod! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top