Szex

Orgazmus sport közben? Igen!

Nemrég kutatások is megerősítették azt a köztudatban már eddig is meglévő jelenséget, miszerint a nők testedzés közben is képesek orgazmust átélni. Bloggerünk pedig saját tapasztalatát is közzéteszi.

Úgy 20 éves lehettem, amikor először mentem le edzőterembe. Mindenre fel voltam készülve: izzadás, kemény munka, izomfájdalom, fáradtság stb… egy dologra viszont semmiképpen nem számítottam! Mégpedig arra, hogy az alábbi combizom-erősítő gyakorlat közben hirtelen orgazmusom lesz! Elképesztő volt, képtelen voltam folytatni a gyakorlatokat… – írja bloggerünk.

Amint arról Debby Herbenick, az Indiana Egyetem munkatársa a Sexual and Relationship Therapy című lapban beszámolt, vizsgálatuk során kiderült, hogy az interneten megkérdezett nők közül 124-en már éltek át orgazmust sport közben, és további 246-an éreztek valamilyen szexuális örömöt, miközben edzettek. A megkérdezettek életkora 18 és 63 év között váltakozott, többségükben kapcsolatban vagy házasságban éltek, és nagyjából 69 százalékuk vallotta heteroszexuálisnak magát.

Mégis milyen érzés váratlanul szexuális örömöket átélni nyilvános helyen? Tudd meg az Inside of love blogról, ott találod a teljes cikket.

Orgazmus sport közben? Igen!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top