Szex

18+: Testi mesék – Közös gyönyör

Az orális beteljesülés a Férfit és a Nőt egyaránt kimerítette. Pihenniük kellett. Egymás mellett feküdtek, még mindig a szőnyeg volt a szerelmi játékuk színtere. Az orgazmus hevétől átforrósodott testükön az izzadság fényesen csillogott. Lélegzetük lassult, testük az üzemi hőmérséklet felé közeledett, de vágyuk nem tudott teljesen lecsillapodni. Hiányzott a behatolás élménye a Nőnek. És a Férfinak is…

A Nő odafordult a Férfihoz, fejét a vállára tette és mélyen beleszippantott a Férfi nyakába. Érezte a nedves bőr illatát, mely újra kezdte a testét feltüzelni. Az a sokat emlegetett kémia ott volt, érezhető volt, dolgozott. A Férfi, ahogy megérezte a Nő lélegzetét a nyakán, lúdbőrös lett. Bőre megfeszült, a szőre a mellkasán megemelkedett, és érezte, hogy újra vágyakozik a Nőre.

A Férfi átkarolta a Nőt, és a Nő már nem csak a Férfi bőre illatát érezte, hanem erősen benyalt a Férfi nyakába. Ajka csókokkal fedte be a Férfi nyakát, és közben nyelve erősen feszítette az izmokat. A Férfi teljesen felizgult az erős nyomás hatására. A Nő pedig fokozta az izgalmakat, mikor a Férfi füléhez ért nyelvével. Abba is belenyalt, jó nyálasan, miközben kéjesen nyögdécselt. Tudta, hogy ezzel ellenállhatatlan mértékben fogja felizgatni a Férfit. Igaz lett. A Férfi, mint egy megőrült vad(ász), úgy fordult a Nő felé, és az eksztázistól felkorbácsolt vágyait heves csókolózásban adta vissza a Nőnek.

18+: Testi mesék - Közös gyönyör

 

A csókolózás egyre hevesebbé állt a Férfi és a Nő között. A puha és gyengéd csókokat az erős és vad harapások váltva követték, míg a Nő teljesen benedvesedett. A Férfi most értette meg, hogy a Nő elsődleges erogén zónája a szája, a nyelve, a csókok. Ezektől az érintésektől a Nő lehetetlennek érezte türtőztetni magát és vágyait. És nem is akarta se türtőztetni magát, se elrejteni nedves ölét, vágyát, fantáziáját. …

Folytatás az Inside of love blogon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top