Szex

18+: Intim terület: szőr vagy nem szőr?

Epiláljuk-e a nemi szerveket? Hogyan alakult ki az ezt övező divat? És elvárhatja-e egy férfi vagy egy nő a párjától, hogy ott is szőrtelenítsen?

Jó pár éve divatként tombol a világban az intim területek csupasz fazonja. Persze vannak ebben is egyedi, “divatos” megjelenések. De hogy is kezdődött? Először csak az úgynevezett bikinivonalat borotváltuk vagy gyantáztuk le. Majd szép lassan haladtunk egyre beljebb és beljebb. Itt említeném meg újra a pornófilmek iránymutatását. Ahogy ezekben a filmekben megjelentek a teljesen csupasz puncik, úgy alakult ki a férfiakban egyre erősebben a vágy arra, hogy a nő azon a bizonyos területen is legyen teljesen meztelen. Szuper, nem volt elég, hogy a photoshopolt címlaplányok mint női ideálok jelentek meg és okoztak mérhetetlen frusztrációt a nőkben, most ezzel eljutottunk odáig, hogy ha úgy kell kinézned, mint egy kislány, ha azt akarod, hogy megfelelj a férfinak. Értem én, hogy így szép, de ki határozza meg azt, hogy mi a szép? Nem is olyan rég hallgattam végig egy beszélgetést – férfivéleményt –, miszerint azt az adott férfit kifejezetten taszítja, ha a nő teljesen csupasz. Elfogadja a trimmelést, de nem kíván egy gyerekpuncival szeretkezni. Ez persze azt bizonyítja, hogy nem vagyunk egyformák! Van aki így szereti, van, aki úgy szereti. Egyvalamit viszont biztosan állíthatok, egy borotválkozás utáni szúrós punci nem éppen vágykeltő. Tudom, tudom. Van más megoldás, nem borotválni kell – mondja egy kedves barátnőm – lehet gyantázni. Remek hír, újabb fájdalom a “szépségért”.. szszszszszzs… fáj… nagyon…

18+: Intim terület: szőr vagy nem szőr?

 

De ha nem akarjuk, hogy szúrjon, és nem akarunk fájdalmat, akkor mit tegyünk? És vajon mi a helyzet a férfi nemi szervekkel? A teljes cikket az Inside of love blogon találod.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top