Szex

Hogyan randizz válás után?

Egy egész napod elmegy azzal, mit vegyél fel, hogy sminkeld magad… elegánsan menj vagy ne, magasban vagy laposban, hova megyünk, jajjjajjjj… mit rendeljek enni, mit ne, mit illik, mit nem… stb. Túlgondoljuk, mint mindig. Kövessük inkább bloggerünk tanácsait!

1. Csak olyan ruhát vegyél fel, amiben jól érzed magad. Ne vegyél most egy zsír újat, mert tuti ott csúszik fel, ahol nem kellene, ott villant, ahol nem illik…stb.

2. Sminked is olyanra csináld, amit megszoktál. Ne most fogj az egész szemhéjad füstössé tételébe, mert tuti esni fog, vagy összecsomósodik vagy mittomén. Amúgy a pasikáim egytől egyig azt mondták, hogy nem jön be nekik az agyonsminkelt maca típus… mert reggel úgyis meglátják az igazat. 

(Na, akkor kikről is van szó? Az összes elfogyasztott randipartnerem 30 feletti volt, értelmiségi, akik kedvesek, aranyosak, párkapcsolatra vágynak, ráadásul normális egzisztenciával rendelkeznek…volt köztük igazgató, ilyen-olyan, amolyan…édesek egytől egyig, és igen, ők az értéket keresik és az őszinteséget… persze szépérzékük nekik is van, na…. Tehát másféle férfivéleményekről nem tudok nyilatkozni, csak azokról, akik hagyományos értékrendszerrel rendelkeznek.)

3. A válásról ne beszélj szerintem. Ha ő kérdez, akkor egy rövid, tömör mondatban, és kész.

4. A gyerekekről se áradozz. Felesleges. Ha neki is van gyereke, akkor alaptéma, ha nincs, akkor nem biztos. Örülj, hogy nélkülük lehetsz egy kicsit.

5. Csak akkor randizz, ha lezártad a múltat. Ezt azért tartom fontosnak, mert sok olyan csajjal beszéltem, akik még nem zárták le, és így még nagyobb csalódások érték őket… mert olyat kerestek a randipartnereikben, amit nem kellett volna.

6. Légy őszinte, nincs értelme játszmázni. Pont erről beszélgettem mindig a pasikáimmal. Olyan sokan még ebben a játszmázós hülyeségben élnek. Minek? Minek? Minek?

7. Ha nem jön be a srác, mondd meg neki. Ne húzzátok egymás idejét.

A további 10 tippet a Magabiztos nő blogon találod!

Hogyan randizz válás után?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top